TULIP Klämspot Vit
Poster - Intelligence 21x30cm
Bordslampa vit STILETTO

MIN AMBITION

Bordslampa vit NALON

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Bordslampa Moln Rosa

JAG VILL HJÄLPA DIG

XIAM Bordslampa Vit

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Japan

LÄS MER

NORDIC HOME CULTURE Sydney fläkt med eller utan värme,
Taklampa brun/koppar ISKAR
Tvättkorg Frankrike
Taklampa betong grå MABEL
Eagle Taklampa 22 cm Vit Markslöjd
Taklampa grå/koppar ALENTO
Taklampa svart MAVONE
Taklampa svart CETINA
Aromalampa - Enhörning

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Smarholmen Taklampa, Svart

PINGLAN LED-ljusslinga, Mutli
Kruka 46 x 46 x 44 cm grafit ORICOS
ARABELLA Blandare 7 Krom
Digital Fiskevåg 0,02-40kg Bagagevåg Köksvåg 3 st stjärnformade Kakmått.
Pieces - pcGail LS Tie Top, Blommig

Äggform - moln, stekt ägg

29.10.2018
Vero Moda - vmBecca SL Top, Röd
ONLY Carmakoma Vandall skjorta, Svart

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Vila - Vinovo LS Top, Svart JONES bordslampa, Vitgrön/vit

Väggord/Väggdekor - Carpe Diem STOR

Julgranskula Grön David
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Soya - Nea 1, Vinröd
Only - onlNaomi LS Top, Svart
ONLY Aisha blus, Navy

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Nümph Illydria blus, svart m grön

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Pieces - pcLana SS Top, Vit Spartan bordlampa krom
ONLY Lara kjol, Flerfärgad

Footguard Flex S1P Antracit, Svart 44 Säkerhetslågskor polvhu3286-Hushållsapparater

Svanefors Löpare 35x90 beige
Svanefors Pläd 120x145 rosa 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.