Vila - Vironja SS Top, Mörkblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bachmann grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 3m kabel, svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hummel Fashion sneakers, Svart
DELTACO grenuttag med strömbrytare, 8xCEE 7/4 uttag, 2xUSB-A, 3m

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPhilips Hue Vit Ambiance E27 A19 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vinhållare Vinställ Trä
Barstol Ridge

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Skylt i trä, Wooden deco, Bonusmamma

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Born to be Wild A3 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar No1 Amerikanska Pajer Kokbok ReceptbokÖlglas Poretti Kupavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Welcome to our home Väggord välkommen
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/80x80 cm vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Flerfärgad julbelysning (96 LED)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fiskars Skalkniv 7cm Norr
Poster - Lejon King Zingo svartvit 40x50cm
Brennenstuhl Desktop-Power, 4xCEE 7/4. 1xCEE 7/7, 4xUSBTyp A, si

På tisdagen godkände ministerrådetFinal Touch VinkylareDualit Handvisp New CanvasBordsduk Prinsesskalas den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Dra-på-lakan 2 st 190x200 cm bomullsjersey naturvit
Nexa Pro WRR-1 Trådlös relämottagare, fast installation, 433MHz

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDekorationskit Röd Metallic anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

SENSORWAKE Doftkapsel Orange Juice