Lykta på fat - antikvit
AMT TÅNG SILIKON
vidaXL Taklampa för 4 lampor E27 svart och guld

MIN AMBITION

Tristar Kylbox, 12 volt, 22 liter

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Dammsugarpåse Siemens Type G

JAG VILL HJÄLPA DIG

vidaXL Barstolar 2 st äkta läder och stål

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Bridgewater - Orange Vanilla

LÄS MER

vidaXL Taklampa med 2 spotlights E14 svart
Assiett Musse Pigg
Citatmagnet Ambrose Bierce
Trädgårdskylt
Musfälla trä
underlägg skål 6 st
Karta över Bollstabruk, Ångermanland
Champion Dammpåsar Electrolux 5st 1st
Patisse Bakduk 41x31cm silikon

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Ruccolasallat "Astra" 500 frö

Hjul till skottkärra massivt gummi
Noah Marin glasboll med ljusslinga 14cm blå
Lyra croquis-set skissblyerts - 12 st olika pennor
Kudde MOWGLI

Nordisk Asgard 12.6 Cabin

29.10.2018
Kastrull 1,5
GLANS lampfot krom 17 cm i metall

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL LED Taklampa med 6 lampor varmvit Poster A4 21x30cm Dandelion

Poster - Forest deer brun 21x30cm

ProPlus Hållare i metall för bensindunkar 20 L
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

HQ Dammsugarpåse universal (W7-52762/HQN)
Linjal från Fiskars L: 30 cm - B: 3,5 cm - Rugby

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

M Jar-Garden by the Sea
Isform - 160 iskuber
100 stk.180x265 mm (D4) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Kakform - Fladdermus

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Rivjärn med behållare

Kokatat Maximus PFD Röd UL teqxtt2356-Flytvästar

Hylla från Indien - vit
Dammsugarpåsar Philips SmallStar 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.