Dammsugarpåsar Miele Seventy-five S711
Wonder Cakes Easy Pop Form för Godisklubbor
Jättebasilika Napoletano Bolloso 50 st frön

MIN AMBITION

vidaXL Taklampa 5-armad G9 runda lampskärmar

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Tala Bakkavel solid bokträ Mini

JAG VILL HJÄLPA DIG

Möbelset i alumnium och rotting svart, 2 stolar + 1 bänk + 1 bor

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Datorbord kärnbok 163 cm

LÄS MER

Konstrottingset Sparta 3+1 brun/svart
OBH Nordica ECO Kitchen Gryta 5L 8139 (12088139)
4 LED-ljuslist med rörelsedetektor
Skrivbok Uppsala
Karta över Töreboda, Västergötland
Leatherman Bit Kit
Poster - Kanino 21x30cm
Konstrottingsolsäng svart
Isak Örngott Hjärta

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Polyresin Figur - Vinter Älg - 5,5 cm

Balkong-insynsskydd, variant 2 75 cm vit/grå
Strömförlängningskabel 3 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Svart
Skrivbok Kärleksört
Camilla Örngott Hjärta Vitlökspressare och skärare
Vimpel 300/50

Neuroshima Hex 3.0 - Brädspel

29.10.2018
Gastromax Rivjärn med uppsamlare
Tilde Örngott Hjärta

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Tala Performance Form m. rund botten 18cm dia Tenson Teyah Sandal, Junior, Cerise

Julgranskula Grön Bertil

basicXL Dammsugarpåse Bosch / Siemens Arriva - Smiley K (BXL-523
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Philips MatberödareHR7628 (HR7628/00)
Supernatural - Mug Shots
Karta över Grebbestad, Bohuslän

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Träd med fåglar och fågelbo

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Solros Chocolat 10 st frön No1 Knivar Knivset 4-del, Future - Exxent
HEPA-filter Philips

W's Pants Nautical Rosewood Leda Prana teqxtt1856-Yogakläder

Trädgårdskylt
Valueline Apparatkabel, 1,5m, Svart 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.