IGENIETTI Grönsakshållare
Cadillac Bardispenser
Dammsugarpåsar Hoover TF 2005

MIN AMBITION

Mini Soptunna / Papperskorg till Skrivbord eller Bil

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


vidaXL Hemma badhanddukar 5 st bomull 500 gsm 100x150 cm antraci

JAG VILL HJÄLPA DIG

Skrivbok Grön Bay

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

vidaXL Kuddar 2 st dun-/fjäderstoppning lätt 70x60 cm vit

LÄS MER

Rustic waiter, Servitörskorkskruv 2 steg
vidaXL Förvaringsmöbel med 5 korgar 25,5x37x100 cm vattenhyacint
Välkommen Ornament Väggord
Dekor Sten - Blandade färger - 500g
Tim Holtz Idea-ology Zombie Hands - 2 st - 50 mm
Vileda Mopp Tillbehör till 140825
Gelly Roll Penna - Metallic Röd
vidaXL Matstolar konstläder svart 2 st
Hjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Tjej"

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Julby stor kyrkby batteridriven vit

SoulMate Tekanna Vit
Dammsugarslangar Miele S500-600 1.8 m 32 mm
Karta över Varberg, Halland
Sixten Örngott Hjärta Väggdekor - Hjärta Design
Kartnålar - Röda - 100 st

Argent: The Consortium (2nd Ed) - Brädspel

29.10.2018
vidaXL Herrbetjänt 2 st metall
Video/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82D)

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Skarvsladd ojordad 5meter Lamineringsmaskin - A4, Varm

Julgranskula Blå Göran

Electrolux Dammsugarpåse E200B 9000844804 S-bag (9000844804)
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Påslakanset Junior Star Wars
Sagaform Fresh yoghurtbägare 30 cl Gul

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

vidaXL Utomhusdusch i eukalyptusträ och stål
Uppsättning av två pennor Touch Pen Cristal, vit och svart färg
Be your own kind of beautiful, 15x50 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

50 stk. 300x440 mm (I9) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster Västmanland - Landskapsstolthet Fjäril väggdekorationer 3D med magneter 12 st / förp Blå
vidaXL Parasollfot

Tvättställsblandare Signa Med Hybridfunktion Sväng- och Utdragbar Pip Pop-up Ventil Oras teqxtt1864-Hem & Trädgård

Beskrivning: Tvättställsblandare med hybridfunktion (ettgrepps- och beröringsfri funktion), kontrollenhet med termostat, sväng- och utdragbar pip samt pop-up ventil, batteridrift 3 V.F = flexibla anslutningarArbetstryck: 100 - 1000 kPaAutomatisk spolning: off (off/12/24/48/72 h)Automatisk spolning period: 30s (10/30/60/120/180/240/300/600 s)Batteri: AA 1.5 V Lithium x 2EMC Directive: 2004/108/EYFlöde vid 300 kPa: 0.1 l/sFlödestid (beröringsfri funktion): 6 s (4/6/8/10/20/60 s)Kapslingsklass: IP 55Känslighetsområde: optimally presetLjudklass: I (ISO 3822) Oras lab.Tryckfall vid flöde (0.1 l/s): 300 kPaVarmvattenanslutning: max. +70°C
Ett par tranor i blått guld
Stainless Steel Round Chafer with Lid 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.