Malmbergs Dimmer Nova Infälld Glödljus 30-300w Vit för pzbvtj1974-Hem & Trädgård

Regnponcho med Huva Barn One Size Grön 
Briv stol. Hopfällbar 53x41x85 cm
Duk spandex 183 Vit

Bezzerwizzer Original 2017 (Svenska)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Teddykompaniet MillaOskar&Ellen, Bondgård, RödÅses kök 9789177833864 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Baby Dan, Guard me, Förlängning vit
Kids Concept, Klosståg, Trä
Kids Concept, Mammut, Trälek, NEO

Hasbro Monopoly Game: Cheaters Edition

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Festivo ljusstake 215 mm + insertApplicata Tulip Ljusstake Oljad Ek 33,5 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ljusstake svart järn 21 cmLjusstake för antikljus eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster - I love Shawn Mendes 30x40cm
Ljusstake 16 cm - Mässing

Alga Fiskespelet

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ekelund ROSENSKÄRA Löpare 35X80 CM

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Trädgårdsspotlight Nordlux Taurus LED GU10 28 W 77029934 Rostfritt stålUtomhusväggbelysning Philips Curassow 42 W BrunCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Utomhusmarkbelysning LED OSRAM Endura Classic Post 60 W Rostfritt stål (borstat)Dammskyddsmask med ventil FFP2 3M 8822 10 stNitril Engångshandske Storlek (handskar): 9, L EN 455 L+D 14694 100 st

Läs mer...
Mini Klammerborttagare, Staple Remover
Säkerhetssandaler Albatros Marathon XTS Low S1P HRO 46 S1P Svart, Grå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Hörselproppar påfyllning 28 dB Engångs EAR Classic II PD01200 500 parSlowcooker 5,0l DuraCeramic, timerJulstjärna - Firework röd
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSovorm Sleepy, GråLED-lampa E14,10W, 3000k, VarmvitPanna gjutjärn oval 22 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reely 136045C Reservdel Växellåda set

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Gummi-flygstartanordning Graupner 231 1 st
Kanin/hare silikonform

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Reely 112286 Reservdel Hjulaxlar bak

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotModellbygge nätadapter T2M Powerbase 230 V/AC 20 ASax med plastgrepp för högerhänt 215mm KontorssaxReservhjul Crawler med skyddshölje Absima 2320056 Svart ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor Roligt träd | 100x100cm
Läza
Bordslampa vit UROLA

Viktigt!

Taklampa grön SALINE
Taklampa grå JURUENA
Kruka 30 x 30 x 28 cm svart PAROS

Kontakt

ONLY Elcos blus, Grå/mörkblå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

LED-ljusslinga med 10 st rosa-vita-röda bollar
Reseförvaring / Campingförvaring - kamouflage

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Pieces - pcAmalie SS Top Camp Dot Tulip, Svart
Efashion Happy - Blus 9469 Animal, Gul

Stöd FARR!

Vero Moda - vmFelippa SL Midi Top, Offvit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Only - onlNora 3/4 Top, Blå