Gustavsberg Tvättställsblandare Nautic Lyftventil med pzbvtj1436-Hem & Trädgård

Fiona Tapet Living NW 490516 
Fiona Tapet Home NW 556034
Fiona Tapet Ocean Colours 501007

The North Face W's Endurus TR Coastal Fjord Blå/Cayenne Röd

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fiona Tapet Personal Stripes 372003BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Ruby 4692Maloja W's ZulaM. Long Sleeve Multisport Jersey nightfall sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Duro Tapet Natur Björk Ljusgrå
Duro Tapet Rand & Kulör Sten Mörkgrå
Duro Tapet Rand & Kulör Strand Marinblå

Paintpart Tapet Rullasta 8 5213-4

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Duro Tapet Rand & Kulör Qvintus SvartEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Salongsrand 5357 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6706W+G Tapet Idealdecor Murals Tulips eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Paintpart Tapet Rullasta 8 5210-2
W+G Tapet Giant Art Cherry Blossoms

BoråsTapeter Tapet Jubileum Magnolia 5450

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Bordsflagga Svensk i trä

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Höga tofflor Sherpa (stl. 37-42) - WarmiesLjusslinga med batterilåda – English RoseCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.TY Peppa Pig EMILY Elefant 15cmIsform Kuber 50mmDrönare med gyro-funktion

Läs mer...
Väggdekor - Tekanna
Sense Jumbo Yatzy Tärningsspel

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Väggdekor väggord väggtext 60 / 40 gragerMedisana Träningsmatta 190x60 cm svart 79477Teddykompaniet Teddy Baby Big Ears Elefant
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCenturion SR170G Stavmixer, GrönKids Concept, Tält X RosaFestivo ljusstake 120 mm + insert att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Verktyg till Plombering Förslutning av plastpåsar mm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
JUST LIGHT Astrid Bordsfot Borstad Krom
LED-utomhusbelysning tak DioDor DIO-LED18x1DVL22SoKW 18 W Dagsljus-vit Svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Belysningssystem PlugShine 5-faldig-fördelare Paulmann 93930 Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSäkerhetsstövlar Albatros 39 S3 SvartSäkerhetsstövlar Albatros ENDURANCE MID SRC 45 S3 Brun, SvartVäggdekor väggord väggtext Här är behoven lika för fattiga som ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Handdriven Fläkt För Varma Och Lata Semesterdagar Svalka BLÅ
Drfit-set för RC-bil borstlös 1:10 Reely Onroad Combo Varv: 8
RC Motorflygplan Amewi Air Trainer FL 1500 mm PNP
RC Motorflygplan Jamara Space Walker 1200 mm Byggsats

Viktigt!

Cottonlights ljusslinga - Grädde
FLAGGA - BOSNIEN (1992-1998)
Väggdekor väggord väggtext Toa gumma/gubbe

Kontakt

Hund Kylskåps Magnet

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fartreglage för RC-bil Multiplex Rocar 318619 Motorlimit (varv): 17
Reservdel Reely 32805 Kompletta hjul

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Flygplanspropeller Pichler C6088
Juldekoration Glitter Guld

Stöd FARR!

Eagle Hålslagare med 2 hål Blå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Bordslampa ljusbeige NAVIA