Kylskåpsmagnet, ”BMW PARKING ONLY”
Mus & Råttfritt 80DG2
Trädgårdsslang 40 meter - Svart

MIN AMBITION

Tvättstuga Väggord Väggtext

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Drömfångare - Ylande vargar, 16 cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

16 st etiketter för Dina bakverk

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Natur Ankor Toalettdekor Toalett dekor

LÄS MER

vidaXL Stolsöverdrag 6 st stretch vit
Gelly Roll Sakura - Svart penna - Classic
Tomat zuccherino F1 5 frön
Toronto konstgran/plastgran 225cm grön
vidaXL Herrbetjänt 49x41x108 cm svart
Poster Mamma - Mormor A4
Trädgårdsbänk Micha av trä
Karta över Säffle, Värmland
Filipina Lady Vintage Byst

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster Respekt Kärlek Förtroende Kommunikation Ärlighet A4

Glasunderlägg "I DRINK COFFEE BECAUSE..."
CLP Matsalsstol Peking Tyg, mörkgrå
Walltastic Fototapet Dinosaur Land 41745
Smartwares Solcellsbelysning Vägg Sensor (10.045.82) Myggnät
Poster - Escape and breathe No.6 70x100cm

Traxxas E-Revo 1/16

29.10.2018
CLP Barstol Lazio Tyg, svart
Karta över Gävle, Gästrikland

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Väggdekor - Fjäril Design

Karta över Göteborg, Västergötland
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Kylbox med hjul 47L
Väggkalender Design Collection Växter 2019
Knivset Proffs 5-delar

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster Fjädrar, 70x100 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

vidaXL Dörrmatta kokos och gummi 45x75 cm Dammsugarpåsar Bosch BSG 60000 - BSG 69999
Curver Knit Korgar 3 st rektangulär strl. S vit 33702-X64-00

Ljusstake Grå 6 cm Cement teqxtt3006-Hushållsapparater

vidaXL Soffbord brun massivt trä
Nature Ogräsduk 2x5 m 6030383 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.