Celeste Cut Ljusstake

Säkerhetslågskor Albatros 64.146.0 43 S3 Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Säkerhetsstövlar Albatros 42 S3 Svart, Röd

Säkerhetslågskor Uvex 1 39 S1 SvartSäkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 44 S3 SvartSlagverktygset med 16 delar.Smartline Brandvarnare 10 års batteritid

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Beep Egg® - Musikalisk ÄggtimerEhmann 4660c0026 Dimmer infälld Passar: Halogenlampa, Glödlampa RenvitREV 0399620090 Dimmer infälld Passar: LED-lampa, Halogenlampa, Glödlampa VitGosdjur Moln, RosaÅngvält Wilesco D365Skärmskydd DJI Phantom 3 / 4 & Inspire & Mavic Pro - För mobiler mellan 12.1cm - 12.8cm i längdRC Motorflygplan Amewi Air Trainer 1410 1410 mm PNPExtra förstärkare för ljudmodul Neuhaus 5 - 14 V

Tack ❤

Min tid är nu

Hitec Standard-Servo D940TW Digital-servo Transmissionsmaterial: Titanium
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

XOAR 2-blad Multicopter-propeller-set 9 x 4 " (22.9 x 10.2 cm) 34090040Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Seaking 60A Belastningskapacitet (max.): 360 AFlygplanspropeller Pichler C6319

Nötknäppare "Nut Racer" krom, designPoster - Bokstaven G A4 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Bakform silikon nalle

Ljusstake Chub 9 cm - Rostrött/Mässing

Externex UBEC Reely 6 - 12.6 V 8 ALås till förarhytt i svart aluminium 1:14 Thicon Models 50064 1 stRC Motorbåt Carson Modellsport 100% RtR

Immersion RC Antenn Spironet V2 5,8 GHz RHCP Diversity
1537437987500

Ljuslykta - Världens bästa dotter, vitPunk Air Wilco 1.3, Set 1 Röd RC drönare ARF 1300 mmSpinner med fläktöppning Pichler C8509 AluminiumFlygplanspropeller E3 Pichler C9522Väggdekor Stor ÄngelPläd 130x160cm vit filtAdrianSkrivbordslampa grå SALADO

Taklampa koppar ANDELLEJustus Pendel Svart MarkslöjdTaklampa koppar TORNOSmarholmen Taklampa, Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kruka 2 st olika storlekar grå ZAKROSMeatclaws - Pulled PorkSoya - Cemre 101, OffvitOnly - onlMichelle Bow Top, MörkblåVila - Vikalisha 3/4 Top, Beige

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Efashion Happy - Blus 9469 Animal, MörkblåOnly - onlNaomi LS Top, SvartCream Lucy blus, Off vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor - GitarrspelareVäggdekor väggord väggtext Smile & let everyone know that TODA

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Body Bambu, VitLEGO Star Wars Kortärmad pyjamas vit

PJ Masks Kortärmad pyjamas blåBjörnen Rosa Tassar, RosaOnly & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart

Oscar of Sweden Middle Blå Stripe Skjorta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

BoråsTapeter II Midsummer 4038 Falsterbo Tapet tzwell2256-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: Half dropRapport (cm): 53

Meningen med hela skiten…

Selected Skjorta, Mörk marinblå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Sittpuff Sammet Beige PallChampion Knivslip Manuell Dubbelslipande Kök KnivIlse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Dark Indigo

15324212664902228635381886865163.jpg

Vagabond Lara stövlar, SandHummel Fashion sneakers, Vit

Hummel Fashion Crosslitte sneakers, PetrolBamse, Gosedjur, 40 cmLjushållare vägg NjutPyjamashjältarna Kattpojken Mjukdjur med ljud och ljus

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Barbie Rainbow HairBABY Born, Play & Fun, Deluxe Camping OutfitLED Flerfärgad Ljusslinga-10MDancing Darcey Hippo

Boken finns att köpa här.

Nikko, Radiostyrd, VelociTrax, Grön

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Menalux Dammsugarpåsar 1204Trivial Pursuit: Dinosaurs - BrädspelElder Sign: Omens of the Pharaoh - Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Monopoly Halo Collectors Edition (engelska)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Saving Time - BrädspelPoster - Tropiska blad 30x40cmMultiverktyg "Even steven"
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • natureZOO, Cirkelmobil RosaBeyblade Poison Serpent + LauncherCelavi, Regnställ Elephant BlåLifeventure Glasögonfodral
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggdekor väggtext väggord - BarnfötterPoster - Feelings are much like waves No.5 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Afrika elefant karta 1 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Äpple Frukt Urkärnare SkärareEcco CS14 53868401001, Herr, Svart

Over and out.

Klara