Vinhållare Kärlekspar

Led Lenser MT14 Flashlight

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hilleberg Keron 4 GT Röd (2019)

Hilleberg Akto Grön (2019)Exped SynMat HL LWHilleberg Anjan 2 GT Tent Grön (2019)Exped Orion II Extreme Grön

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

CAMPZ Fleece Blanket rödTherm-a-Rest NeoAir Venture Mat Regular GrasshopperCocoon Tropic Traveler Sleeping Bag Silk Regular Royal Blå/TuaregCocoon TravelSheet Cotton Doublesize Elephant Grå/Cactus BlåTentsile Stingrå 2.0 3 Person Tent Fresh Grön (2019)Wildo Storkåsa XL Olivgrön (2019)Stanley Classic Vacuum Food Jar 0.5L Hammertone Grön (2019)Exped Carbide Flextip 100 mm

Tack ❤

Min tid är nu

Camp Kinetic 105cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Mammut 9.5 Infinity Dry Rope 60m pappel-lime grönMammut Boulder Chalk Can Iron (0514)Petzl Core

Klättermusen Galar Duffelbag 40l Burnt LavaPlatypus Big Zip LP 1.5 l

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Dynafit React 600 quite shade/fluo gul

Bullet Termos

Indiana SUP Fibreglass Telescope Paddle 3-Piece with Fibreglass Blade/Handle and BagBUSNEL - BEAUNE SCARF - GREYSvart klänning Jumperfabriken, storlek S, virkad krage (Jumper fabriken)

Underbart skön gråbrun Linnetunika från Gudrun Sjöden strl L
1537437987500

Odd Molly, Tröja, Strl: S, 192, Vit/Blå, BomullSVART ZIZZI ZAY ZJ MAXIKLÄNNING LÅNGKLÄNNING KLÄNNING XL 54/56Snygg Midnattblå Klänning stl 46/48Odd Molly, Tunika, Strl: S, 403, LjusblåStyle Unlimited Tunika Klänning Storlek 26 (54) Lila PlyschVit Blus Strlk MediumVoglia kortärmad blus stl MSlip-in Skirt, Tubkjol, Strl: L/XL, Mörkgrå

jeans manchester mossgrönaPeviani, Hängselbyxor, Strl: XL, BlåDivided by H&M, Skinnbyxor, Strl: 40, Skinny, Vinröd, SkinnimitationGudrun Sjödén, Kostymväst, Strl: XL, Röd/Lila

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Please Vintage Glam, Jeans, Strl: 34/31, SvartStretch Skinny Leg Pants Kaki XXL (size 11)Acne Studios, Jeans, Strl: 27/32, SvartNya jeans från exlusiva Gossip st 30x34 mörkblå jeanstvätt strech nypris 1195kr.Please, Jeans, Strl: XXS, Grön

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ny Samsoe & Samsoe topp, glittrig/guld.NY! BIKINITROSA ODD MOLLY SAFETY POSITION STORLEK 2Snygg Leggings stl 42/44

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lace Shorts Dam Grön Strlk XXXLPatagonia vinröd Fleece med huva, storlek S

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Lise Sandahl, Jumpsuit, Strl: M, Svart, PolyesterTiberii Cavallos fullständiga afhandling om elektriciteten (1795-96)

Phosphoros. Månadsskrift. 1810-13.Den Nordiska FLORAN Bo MossbergDownes, Olin: The Lure of Music.

Turbulensens tid, Alan Grönspan

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

set 45 delar Gängskärarsats tzwell20589-Verktygslådor

Produktnummer: 8865752

Stort, omfattande gängskärarsats-set från TecTake med 45 praktiska delar för att skära gängor. Den förstklassiga bearbetningen garanterar exakt arbete. Tack vare det stora urvalet är du fullständigt flexibel och väl förberedd för alla arbeten. Det kompletta setet levereras översiktligt ordnat i en praktisk väska. Beställ redan idag det praktiska gängskärarsats-setet från TecTake.

Meningen med hela skiten…

C++ Direkt trödje upplagan av Jan Skansholm ISBN 9789144076034

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Livet din spegel 9789185132782Den gudomliga spegelnVerkstadshandbok BSA Victor B44 1966-1967-1968

15324212664902228635381886865163.jpg

MERCEDES 1976 DEC TABELLBOKSE 1957 nr 1-51

Rosenbroderier - Jane FrödlundVIRKADE SPETSAR + VIRKADE SPETSAR del 2 Hildegard ÅstrandHöns i trädgård Karin Neuschütz Natur & Kultur. 112 sidor.Nysk1755. OM LAPPARNAS BJÖRNA-FÄNGE... PEHR FJELLSTRÖM. BJÖRN, SAMER, LAPPLAND

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

6 receptsamlingar 1968-70 retro Ryssland Mellanöstern Latinamerika Skandinavien72 meditationer - för dig som inte har tid att mediteraLennart Nilssons okända järnvägsvärld / signerad bok av fotografen L.N.Slott och herresäten i sverige Dalarna Norrland 1969

Boken finns att köpa här.

The Air war 1939-1945

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Att förstå vardagen med ett symboliskt..., Jan TrostÖrnarnas Triumf - Temeraire Bok 5 - Naomi NovikAntarktis, i hela mänsklighetens intresse

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Astronomi, Liv och död i universum, Blå planeter, Svarta hål
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Jakt, Kronhjort, Jakt, Biologi, TillagningSjömän (sjömansyrket, sjöfartshistoria och reseskildring)Damernas Värld 1987-43 Linus Och Niclas Wahlgren
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Husmodern 1939-25 Näsby Slott.Författare Josef Kjellgren.ÅrePostfrisk samling ** Västtyskland 1956-88** GRÖNA ÄNGELNS TORN 1-6 ** TAD WILLIAMS **Tapetrulle Storeys England vintage 70/80-tal tapet tapeter
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Silikon Silikon 11Fräsämnen - aluminium 2st!
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Verisure Huvudenhet
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 2 st Slangsvivel 1/2"Fresh Intellivent P vit

Over and out.

Klara