Dammsugarpåsar AEG Croma

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer ZSPANIMAL

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dammsugarpåsar Coline VC-H4508ES13

Dammsugarpåsar Siemens VS 42A00 till 44A99 Super SDammsugarpåsar Bosch BSA 1100Dammsugarpåsar AEG AJG 6700 Jetmaxx ÖkoDammsugarpåsar Tornado Super Pro TO 30

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fototapet / Foto Tapet New York - väggdekor som gör skillnad!No1 Löpare Duk i linnetyg från Kardelen Swedish DesignPoster - Grön plant No.1 30x40cmDammsugarpåsar Siemens VS 9140Dammsugarpåsar Siemens VS 9101Dammsugarpåsar AEG Vampyrino EDammsugarpåsar Melissa 640-202Dammsugarpåsar Wilfa BS 2191

Tack ❤

Min tid är nu

Set of 2 Villeroy & Boch New Fresh Collection Side Salad Bowl
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

14x24CM WOOD EFFECT PINEAPPLE ORNAMENTDammsugarpåsar Rowenta OptimoPoster - Fashion Body no.8 40x50cm

Dammsugarpåsar Siemens VSZ 50000- VSZ 59990BULLERBYN Matstol Light Grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Champion Dammpåsar Volta F1 5st 1Filte

Dammsugarpåsar Nilfisk Action A100

Peace Lap Desk with LightPoster - Do more of what makes you happy No.13 30x40cmOblong Bread Basket Purple

LogiLink Nätverksuttag 2xRJ45 CAT6
1537437987500

Keep Fresh Bowls with LidPoster - Ananas Topical Nnightmare 21x30cmNexa Brandvarnare optisk m.10-års batteri, KD-134A (13315)Poster - Smink mix 40x50cmPoster - Keep Smile nr.2 30x40cmPoster - Ananas Grön Tropical 30x40cmRanex Halogen utomhuslampa (5000.355)Melitta Kanna Aroma Excellent Svart (SP55012)

Poster - Too glam to give a damn Colour 30x40cmPoster - Carpe Diem No.5 30x40cmVäggvingar H62Poster - I love the Universe 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Start the day with Champagne no.1 A3 30x40cmBatteridrivet bukettljusslinga 46 LED varmvita med timerPoster - Start the day with Champagne no.4 A4 21x30cmKarta över Laholm, HallandMatservis GM11 - 18 delar

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster Vintage Marrakech Färgad A4Poster Tiger gråskala A4961,964 Vita stolar med svarta pu sitsar/ 545:- st

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster båt på turkost vatten, 50x70 cmSkrivset Mustasch

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

2 LED-ljuslist med rörelsedetektorFlagga 240

PVC-insynsskydd 35 m gråPoster The wizard tree Cathedral Wood, 50x50 cmPoster Yacht Ranger, 50x70cm

Poster klippigaberg under röd himmel, 50x70 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

kranar 25 cm c-typ tut Sinkblandare runda tzwell18089-Blandare

Produktnummer: 12171277

Väggmonterad tvättställ / diskbänkspole med konventionell skruvventilmekanism. Perfekt för alla kök och badrum.Specifikationer:- Material: Förkromad mässing;- dubbla runda hävstångar- keramisk patron 1/4 varv;- väggmonterad;- roterbar 25cm tut;- Levereras med beslag och packningar som set.

Meningen med hela skiten…

Poster fiskeläger, 50x70 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Fågelhus - Papier-maché - H: 18 cmposter gamla bilar, 30x42 cm968,959,630 Bord + 2 Stolar med ek sits/ 2550:-

15324212664902228635381886865163.jpg

Eppicotispai Potatispress med 2 diskarRattskydd rattöverdrag rattmuff i silikon - vit

Dagbok med hänglås - HästarNapp, Jag hjärta Mormor, RETRO FucsiaTomteluva DeluxeOcarina, Okarina. Legend of Zelda

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Plastduk LimegrönSvart axelremsväska i konstläderSimutrustning / tillbehör - Näsklämma och öronpropparBarcelona byxor - Mysbyxor

Boken finns att köpa här.

Pieps Micro Transceiver

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

CAMPZ Lakeland Tent 4P (2019)Hilleberg Jannu Grön (2019)Camp Minima 3 SL Tent

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Wildo Storkåsa XL Olivgrön (2019)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Mammut Nano 8 Belay Device orange (2019)Petzl Zipka RödOsprey Ultralight Stuff Duffel Shadow Grå (2019)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Head Silicone Moulded Cap Light Blå (2019)Klänning Business Röd Strlk XLOdd Molly tunika klänning #327B turkos med broderier stl.1Nu by staff Tunika Storlek S Brun Viskos Denmark
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Blus från Zizzi strl L& Other Stories, Blus, Strl: 38, Svart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • H&M, Skinnkjol, Strl: 38, Svart, Polyester/Viskos
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • By Malene Birger marinblå byxor Modell: Teodosio Stl 36.(kraftigare tyg, bomull)Jeans streetch

Over and out.

Klara