Stormtrooper Lampa

Ladies Heated Gloves 3M Thinsulate fibre for skiing, fishing and

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Table Wood Large Furniture Dining Indoor Outdoor Easily Foldable

Bordsduk på Rulle ElfenbenTårtunderlägg RektanguläraEsschert Design Trädgårdsrödskap set GT47Värmepanel infraröd 650W spegel

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Dustpan and Brush SetPepsi GlasBritish/Queen Wall Sign Decorative 45cmSmall Budget Propagator Lid Home Planting GardeningÖlglas StrandhanddukWater Butt Pipe Linking Kit Connector Home GardenFågelbad ampelBokstöd Blå Moln

Tack ❤

Min tid är nu

Döskalleglas Shotglas
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Vaser, H: 7 cm, vit, 6st.USAGI Shaker i GuldColonial Candle M - Merlot

Bridgewater M - PomegranateLampa Herrgård med skärm 60 cm - vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 2TB hårddisk

Gravlykta

Gardinring, dia. 35 mm, inv. mått 20 mm, grästräd, 8st.Rotting solstol Anschelika antikbrunvidaXL Justerbart Fönstergaller för fönster med 4 stänger 500-65

Evighetskalender, stl. 19x23 cm, 180 g, 5st., hålstl. 15,3x9,2
1537437987500

USB-fläkt med Klämma / Portabel Fläkt - (Rosa)Ask, stl. 22x9 cm, H: 4 cm, plywood, 12st.Ärta/Märgärta Alderman 50 st frönBatterier, AAA, 10st.Ljuslykta på fot guldbrun högVärmeljushållare med stjärnor, dia. 7 cm, H: 6,5 cm, vit, 12st.Väggventilationsgrillskydd med anti insektnät 100-150 mmHammershøi vas vit 12,5 cm-liten

Röd Retro Style Kitchen Scale Max. Weight 5KgThe Comte and chevalier de,Francois-Hubert Drouais,50x40cmSolhatt Deep Rose 15 frönSanta Silhouette Light Fitted with 20 Bulbs

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Vintage poster med printad passepartout 100x100cmRöd sand,Anders Zorn,50x40cmvidaXL Markränna plast 1 mPoster - Escape and breathe No.1 30x40cmMorot Romeo 200 frö

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

The Temptation of St.Jerome,Giorgio Vasari,60x40cmThe Sacrifice of Isaac,Caravaggio,50x40cmGrillspett med motor 95 cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lady Macbeth Sleepwalking,Henry Fuseli,50x40cmLandscape with Acis and Galathe,Claude Lorrain,50x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

The Transport of Mary Maglalen,Jose Antolinez,50x40cmvidaXL Jutematta med latexundersida 120x180 cm grå

Väggmonterad kall / varmvattenkran med en handtag 20cm utloppSelf-Portrait The Desperate Man,Gustave Courbet,45x54cm3/8 x 3/8 "bsp gängrör för anslutning av gängrör

vidaXL Fyrkantigt handfat i keramik med kranhål svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Morning Bäddset 5800-A 155x220 cm rosa Good FRITS tzwell13089-Överkast

Meningen med hela skiten…

Leifheit Folieskärare Perfect Cut vit 23051

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

EGLO LED Taklampa Cabo Kvadratisk 13549Esschert Design Fågelbad hängande BR27Set med 2 hopfällbara stolar Jana

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Rosa blommor 3 50x70cmvidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch vinröd

Gusta Vintermometer 3 delar design 02200300Köksventilatorfläkt 150 mm med timer torkadvidaXL Insektsnät med gångjärn för dörrar 100 x 215 cmRiktig manuell inloppsrörventil 16mm pex x 1/2 "bsp

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Taklampa med 4 spotlights E14 svartNature Överdrag till murgrill PE 80x128x253 cm 6030614vidaXL Spiralborrsats i HSS titan 170 delarvidaXL 50 st gräddvita stolsöverdrag

Boken finns att köpa här.

Nature Vindskydd för trädgården 1x3 m grön 6050380

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Fjäderspännarsats 5 delar MercedesPoster - Röd heart I love you 50x70cmProPlus Spännrem med Spärrhake + 2 Krokar, 2 st, 5 m 320204

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Sängbord 40x30x50 cm massivt sheesamträ
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • vidaXL Vikbar madrass för barn rosaPoster - But first coffee No.30 50x70cmPoster - Your mind is powerful No.1 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • St Sebastian,Sandro Botticelli,80x40cmGermania,Philipp veit,60x40cmSnap the Whip,Winslow Homer,60x40cmGeorge III's Procession to the Houses of,John Wootton,60x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • View in the Vit Mountains,Thomas Cole,60x50cmPortrait of a Lady,Petrus Christus,28x21cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Ananas Topical Sky 70x100cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Extraktorfläkt med timer och fuktighetsgivare 4 "100mm guldOrphan Girl at the Cemetery,Eugene Delacroix,66x54cm

Over and out.

Klara