Bordsduk Baby Musse

PROESSIONAL COLOUR CODED STORAGE CONTAINER GN 2/3 CAPACITY 13.5L

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Picnic Play Bench

CRYSTAL CLEAR GLASS CANDLE HOLDER 25CM HOME DECORATIONVattenkokare 2200 W 1.7Bordsduk DinosaurierServis 48-delar Modern i fältspatporslin

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bordsduk TräplankorRussell Hobbs Kaffebryggare Grind&BrewNödfallssparbössaRöd Christmas Tub Plastics Festive Decoration 42cm Heavy Duty TrRolson In Car 720p Dash Day Night Camera 2.4 TFT Screen 8GB SD cAmerican Party ShotsVILLEROY AND BOCH ARTESANO ORIGINAL GLASS TUMBLER LARGEVågskål lykta/vas - Guldbrun

Tack ❤

Min tid är nu

Bordsduk Casino
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Patron KapsylöppnareVaser, H: 7 cm, vit, 6st.vidaXL Spatrappa konstrotting 92x45x25 cm svart

Spegelboll GuldIskross i Krom

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Maison Terrin - vit

Bordsduk Korall

Raspar, 3mix.vidaXL Bäddset 4 delar 140x220/60x70 cm lilarutigtGood Morning Bäddset 5226-A STRENGTH 135x200 cm svart/vit

300 genomskinliga blixtlåspåsar i storlek 6x8 med skrivfält
1537437987500

Level Punch, stl. S , dia. 19 mm, Fjäril, 1st.Crowning with Thorns,Tintoretto,60x40cmServetter, rosa, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.Pappersstansar, stl. 25 mm, Blomma, fjäril och hjärta, 3mix.Värmeljushållare, dia. 5 cm, H: 3,5 cm, 8st.vidaXL Träd Blossom med hängande belysning blå 150 cm2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm blåPortrait of Jacob Trip,Nicolaes Maes,50x40cm

Palettblad Wizard Coral Sunrise 50 st frönVintage Map Set of 3 Mini Decorative SuitcasesMed ram The Six-winged seraph,Mikhail Vrubel,61x51cm10x15 cm eller 4x6 tum, fotoram i ek

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Medium Shopping Laundry BagDipping Set Slate Ideal for Serving Appetizers PartiesSegelbåt, 48x43x9 cm segel1125x30 cm eller 10x12 tum, fotoram i rödHercule luttant avec Achelous,Guido Reni,50x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Cavallini Vintage Poster Kit - Horizontal - DIY Poster / Char...vidaXL Sugslang med koppling 7 m 22 mm vitPortrait of Giuseppe Verdi,Giovanni Boldini,60x40cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

L.Hiver ou Le deluge,Nicolas Poussin,50x40cmEsschert Design Potatiskorg W2022

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Mermaid Notebook 'Be A Mermaid and Make Waves' Mermaid Themed...vidaXL Sängbord massivt shesham- och mangoträ 30x40x50 cm

Portrait of Pietro Maria Ponzone,Lucia Anguissola,50x40cmBasilika Cinnamon 20 st frönvidaXL Bäddset 3 delar 200x220/60x70 cm vinröd

The Sosa Candle,Henri Rousseau,50x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

MIPOW Playbulb Spot Vit 240lumen 4W GU10 BT RGB tzwell13065-Ljusslingor

Produktnummer: 15975756

MIPOW Playbulb Spot Color LED-lampa 4W GU10 Ljussätter mindre områden eller föremål Trådlöst täckning upp till 10m Kontrolleras via PLAYBULB X-app 5 belysningseffekter Timer PLAYBULB-spot är en vanlig GU10-spotlight, lämplig som heminredningslampa. Du kan styra ljusstyrka, färger, ljuseffekter och timerfunktionen mm. Via bluetooth på din mobiltelefon ansluter den med PLAYBULB X. I vitt lampläge kan du skaka mobiltelefonen för att ändra ljusstyrkan. I färgläget kan du skaka för att ändra färgerna. Det förinställda namnet är PLAYBULB-spot, men du kan ändra det via PLAYBULB X.

Meningen med hela skiten…

vidaXL Eurofence 25x1 100x100 mm stål grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

wolfcraft Vedställ 5122000vidaXL Matstolar 2 st massivt trä brun och gräddvitBuskstöd

15324212664902228635381886865163.jpg

wolfcraft Pilot/borrförsänkare metall 2544000Mopar Bardispenser

30x30 cm, tavlan med ram i lilavidaXL Plisségardin 40x100 cm vitBadrumsdusch väggmonterad mixer singelspaken tap svartDammsugarpåse E22S

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Trädgårdsbänk schäslong snirkeldesign antikbrunALPHA Taklampa 3-spot svartvidaXL Justerbart Fönstergaller för fönster med 3 stänger 500-65vidaXL Trådnät ståltrådsnät 1x25 m PVC-belagd, 19x19 mm

Boken finns att köpa här.

1/2 "trådrörsanslutning armbåge x kvinnlig gjutjärn

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Kuddöverdrag 4 st linne-design 50x50 cm grönEsschert Design väggtermometer skrotzink 49,5 cm OZ11OBH Nordica Kaffebryggare Svart 2373

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • EGLO LED Batterilampa Baliola 12
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Bob Marley No.6 70x100cmPoster - Hjärta Geometri No.4 70x100cmFair Rosamund,John William Waterhouse,50x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Kladdkaka 40x50cmSkrivbok MalmköpingSeated Mythical Animal,Franz Marc,60x50cmGödselspridare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • View of Delft,Jan Vermeer,60x50cmVägg keramikventilator 125 mm diameter standardversion
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Spegel i guld, yttermått 108x78 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Inbed Sweden Deluxe 180x210Star Wars - One Sheet Collage

Over and out.

Klara