Bröllopsfigur Brudpar i Bil

Ispåse med Träklubba

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pappersassietter Happy Birthday

1m Log Store With Cover Outdoor Garden Fire Log Storage UnitPROESSIONAL COLOUR CODED STORAGE CONTAINER GN 1/1 CAPACITY 21LTRLiner For Mini Grow BedvidaXL Balkongplattor med vertikal design 30 x 30, 20 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pappersassietter Thomas TågetPizza skärare grönvidaXL Mörkläggande rullgardin beige 20635X31 DOUBLE HURICANE GLASS CANDLE TEALIGHT HOLDER ON WOOD BASESmall High Dome Propagator Home Planting Gardening4 in 1 Jar and Bottle Opener with soft gripSensorstyrd trådlös LED belysningEasy Folding Stool Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Kakformar Ringar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pappersassietter ElfenbenBlinkande ShotglasBordsduk 50-tals Klassiker

Champagneglas av Plast LilaPappersassietter Casino

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Stressboll Hjärna

Dörrdekoration Tiki

Lampa Herrgård med skärm 60 cm - vitvidaXL Påslakanset 3 delar 200x220/60x70 cm ränder och blommorvidaXL Balkongplattor av Akaciaträ 30 x 30 cm 10 st

Bordslöpare, ljusblå, B: 30 cm, nät, 10m
1537437987500

300 genomskinliga blixtlåspåsar i storlek 6x8 med skrivfältGold Foiled Merry And Bright Christmas Paper Plates - Röd & G...Creation of the Animals,Tintoretto,80x40cmServetter, vinröd, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.Servetter, lila, stl. 33x33 cm, 20st.Bordslöpare, mörkgrön, B: 30 cm, Nät, 10m10 pcs Food Storage Plastic Box Square Containers with LidsvidaXL Barstol teak brun

Doftljus Världens Bästa PappaMarble Mortar and PestleDammsugarpåsar Philips Easylife FC 8132/01Blommor, oljemålning med ram, innermått 20x25 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

960 LED Vit Icicle Light Christmas Xmas Indoor OutdoorVintage KARTA GENOUA 1909 80x80 cm (blå)Rosenskära Daydream 10 st frönSolcellsgroda Oh My HomeDanae,Rembrandt van rijn,50x50cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875653vidaXL Filt bomull ränder 160x210 cm grå och vitServeringsfat - Cadix

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

vidaXL Sugslang med koppling i mässing 4 m 25 mm svartSelf Portrait,Nicolae Grigorescu,50x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

vidaXL Matta äkta läder lappad fyrkanter 120x170 cm svart/vitEva,Albrecht Durer,80x40cm

vidaXL Bäddset 3 delar 200x200/80x80 cm vinrödMenalux filter F900130 cm flexibel monobloc krananslutning slangrör 1/2 "x 1/2"

20x16mm pex kompressionsbeslag union

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Einhell 1 röd 2270095 TC-LL Rotationslaser tzwell13034-Mätinstrument

Produktnummer: 16332032

Rotationslasern TC-LL 1 från Einhell är ett oumbärligt verktyg för att noggrant projektera vågräta linjer och höjdpunkter. Den kan användas för olika precisionsuppgifter i huset eller på byggarbetsplatser, så som vid placering av möbler eller väggdekorationer samt inpassning av rör eller andra installationer. Rotationslasern TC-LL 1 från Einhell har en räckvidd på 20 meter, och kan även användas som ett särskilt noggrant, vanligt vattenpass med en avvikelse på endast 0,5 mm per meter. Den låter exakta laserpunkter markeras ut, såväl som exakta linjer. Rotationslasern projicerar behändiga installationslinjer, antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt, med hjälp av ett flexibelt väggfäste. Det integrerade vattenpasset låter dig ställa in lasern rakt. Utöver detta, med punktlasern, kan du noggrant överföra höjdmätningar till olika rum. En bekväm och användarvänlig användning säkerställs med det mjuka greppet och ett flexibelt väggfäste, som är inkluderade i rotationslaserns TC-LL 1 egenskaper.

Färg: Röd
Material: Plast och metall
Räckvidd: 20 m
Laserklass: II
Laserdioder: 650 nm
Mätnoggrannhet: 0,5 mm/m
Flexibelt väggfäste med en 1/4" stativtråd
Horisontella, vertikala eller diagonala laserlinjer och punktlaser
Punktlaser för exakt överföring av höjder
Komplett med väggfäste för arbetsbekvämlighet
Exakt inriktning tack vare integrerade vattenpass
Mjukt grepp för bekväm hantering
Kan användas som rotationslaser eller vanligt

Meningen med hela skiten…

Self-Portrait,Henri Rousseau,50x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Bänkben 2 st A-ram gjutjärnA Naiad,John William Waterhouse,80x40cmPrincess Elgrill Bambu Ceramic Coating

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Djungel papegojor 21x30cmToalettrullhållare modernt badrumsförkromat zamak väggmonterat

Avbitare 125 mmSHEFFIELD MatstolTavla City Dubai SkylinevidaXL Insektsnät med gångjärn för dörrar 100 x 215 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Dot Star 100cm pappersstjärna vitvidaXL Påslakanset 2 delar 140x220/60x70 cm cirklar1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 20 mm långvidaXL Konsolbord mexikansk Coronastil furu 90x34,5x73 cm

Boken finns att köpa här.

vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: solros 100 x 50 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Grenuttag 3 m - Jordad KontaktvidaXL Trädgårdsskåp 3 hyllor svartPoster - This kitchen is for dancing No.2 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Woman with rose royal init stående 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Self-Portrait with Tow Circles,Rembrandt van rijn,60x50cmAsien målning på ris papper, 196x40 cm poemPoster - Fluorit 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - You can go your own way No.2 50x70cmMed ram Old man with,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cmPoster - Dream until your dreams come true 40x50cmThe Death of Wolfe,Benjamin West,60x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Orestes Pursued by the Furies,Adolphe William Bouguereau,60x50cmIn The Conservatory (Rivals),James Tissot,42.6x54cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Two Venetian Ladies on a Balcony,Vittore Carpaccio,60x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Ananas Topical Sunshine 50x70cmHippopotamus and Crocodile Hunt,Peter Paul Rubens,50x40cm

Over and out.

Klara