Poster - Glassar No.3 21x30cm

Poster - I love my bed A4 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Palmkvist 40x50cm

Affisch/Poster Karta över Södertälje 33x48cmPoster - Leopard målad 30x40cmAffisch/Poster Karta över Trollhättan 33x48cmAffisch/Poster Good Vibes Only Ord/Text/Skrift 33x48cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Röd Flower power A4 21x30cmPoster - Bougainvillea A4 21x30cmPoster - Pingviner 30x40cmPoster - Vindruvor 30x40cmPoster - I love Love 21x30cmPoster - Royal 40x50cmEmaljskål Snorkfröken 6 dl från MuurlaPoster - Färgstänk Liggande A3 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Spegeltavla "Martini" 20x30cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Best Friends No.11 21x30cmPoster - Hachtag 30x40cmPoster - Krydda Basilika A4 21x30cm

Poster - Kolibri svartvit stående 40x50cmPoster - Trianglar Rosa A4 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Bokstaven K 40x50cm

Poster - Flamingo Shine no.5 30x40cm

Metall plåtskylt ' schäfer ' design - 20x15 cm varning skyltMarilyn Monroe - Seven Year ItchVäggdekor Fashion Leader | 80x50cm

Spegel i röd, yttermått 104x54 cm
1537437987500

Träskylt God Jul - Nu är det jul i vårt husÄngel 3 Ass90 Hilton pall höj och sänkbar 495:-Stor Vattenkristaller i delad låda 10 färger 5000 st 1,5-2cmCushtie KuddeRainbow Enhörning Snöglob mini'Say Yes To Adventure & 'Let's Explore' Set of 2 A5 Notebooks...2 katter med hjärtan strömbrytare vinyl vägg klistermärken

Rabbit VinluftareREHAU Vattenspridare, Pulserande med SpjutvidaXL Sängbord med 1 låda brun och vitVit Glasfågel med klämma och fjädrar

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Karta över Sunne, VärmlandÄggtimer - Välj hur ditt ägg ska varaLemmy - 49% MofoHanddukställMusse Pigg Filt, fleecefilt med ärmar

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Together we make STORT Väggord VäggtextNo.1 No.2 No.3 No.4 No.5 VäggordTrälåda "Färska örter"

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Handduksställning VintagePostlåda vägg

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Diskduk wettexPepparkakshus julby med dansande gran batteridriven

Penna Pigma Micron - Nr 08 - SvartTräd med söt häst, kanin och ko5 Par Fresh Soles - Deosula stl 43/45

Majs Sundance 15 frö

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster 21x30cm Vit Owl A4 tzwell7256-Posters

Produktnummer: 15642738

Poster till den trendiga inredningen
Printat på högkvalitativt glansigt papper
Häng som den är eller rama in fint i passande ram.

Poster, Affisch, Print

Ram ingår ej.

Storlek: A4 21x30cm

Meningen med hela skiten…

Beurer PersonvågGS10 (B75630)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

25 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfästeHäftklamrar, stl. #10 , B: 10 mm, 10x1000st.Lazer cut ljusstake med granar 9 ljus natur

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster, Rosor, 50x50 cmElegant förkromat vinklad vattenventil för toalett 1/2 "x 1/2"

Sibel Rollercoaster Eccentric GoldPoster flyginstrument, 50x70 cmVäggdekor fotboll 60*80cmPoster vitt ansikte med svarta läppar, 50x50 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

vidaXL Handvinsch 1134 kgSkål - Water FlowerKarta över Skellefteå, VästerbottenDammsugarpåsar Voltage W003RF-2

Boken finns att köpa här.

Förvaringshylla transparent rosa

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Skrivbok LjusdalStor världskarta i text, 120x190 cmNo1 Sea Glasbruk Kosta Aqua Ljuslykta Grön

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Frukostset
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Gustavo 7 ljus Adventsljusstake kromHarry Potter plåtskylt "HOGWARTS DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS"Jarve ljusstake 7 ljus röd
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Karta över Munka-Ljungby, SkåneStjärnor Vita Väggdekor Design Väggord VinylSerie LED istapp 144 ljus 4m svart kabel varmvitRegndusch rostfritt stål rund 30 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Toalettsits med delfiner MDF hård stängningCult Design Kub Orient Tvålpump
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Vattenkokare, 1,7L
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Vita (Umage) Eos fjäderlampa L - VitPoster Nakenmodell, 100x100 cm

Over and out.

Klara