Väggdekor - Trädgård

Poster A3 30x42cm GR33N

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Servettställ Metall Smide svart

Julgranskula Röd JohannesPoster A3 30x42cm Dark WaterJulgranskula Blå AntonJulgranskula Röd Yvonne

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A3 30x42cm MorningPoster A4 21x30cm Miss BeautifulJulgranskula Röd MarieJulgranskula Röd CarlJulgranskula Blå VictoriaJulgranskula Blå PhilipJulgranskula Rosa CarinaJulgranskula Grön Elisabet

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Röd Barbro
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm RödVinset – Airo LuxMat för ett liv i balans 9789174170597

Julgranskula Blå CharlotteLED-lampa E14, C37, 4W, Varmvit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Adrians kalasbok : naturligt gott 9789198291117

Affisch Poster Födelseår år 1999 Nittiotalet 33x48

Poster - But first coffee No.7 21x30cmPoster - Bob Marley No.7 30x40cmRetro tavla, 20x30 cm, Volkswagen -"The Original RIDE"

Seinätarrat Wall decor Väggdekor 3 kpl Pöllöt
1537437987500

Poster - Alfabet stor och liten Svart Blå 30x40cmPoster - But first coffee No.17 21x30cm10 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE 3LED lampa - Blå - 9,5cmmagnetisk dekoration inrödning magnet evighetÄkta vara : guide till oförfalskad mat 9789170373916Poster - I´m sorry No.7 40x50cmPoster - Best Friends No.5 40x50cm

Poster - Dog fashion Målad 21x30cmAffisch/Poster Wherever You Go Ord/Text/Skrift 33x48cmAffisch/Poster Huvudstäder Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Palmkvist no.12 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Fashion no.2 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.2 21x30cmPoster - Undulater 21x30cmToalett LED Belysning-8 olika färgerPoster - Hachtag 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

2 rumsavdelare vikskärm vitVäggdekor väggord väggtext May your character preach morePoster - Worry less more A3 30x40cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

vidaXL Hopfällbart sexkantigt pop-up partytält grå 3,6x3,1 mFloral Enkel Spegeldekor Hörna

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ampelhållare KromfohrländerPoster Blå blommor, 50x50 cm

Trähjärta "Ett hem utan en katt..."Julgransfot Granig i smide'Say Yes To Adventure & 'Let's Explore' Set of 2 A5 Notebooks...

IGENIETTI Muddlare

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Coghlan's Termometer/kompass tzwell6423-Outdoor

Nyckelring med termometer och kompass.


Nyckelringen har en kompass och en termometer med skalorna °C och °F.


På nyckelringens baksida finns även ett index för vind och kyla. Indexet visar vindens påverkan i låga temperaturer. Endast i skalan °F.

Meningen med hela skiten…

FÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45 x 300 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dammsugarpåsar Electrolux Ergospace ESALLFLOORTAYLOR'S CITRUSPRESS SABATIERGlasunderlägg "I need a lot of coffee..."

15324212664902228635381886865163.jpg

Lewisia Elise 5 frön låg fägrsprakande perennEd Hardy Poster Death is certain

Seal Matik Plastpåse återförslutare1000 FRÖN CITRONMELISS - EKO CERT - ENKLA BLOMMORServis Natalie 36-delar i fältspatporslinAzura Bordsgrill 2 000 W (AZ-FC70)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Dekorationsord Love - Att Altra 23x10 cmScarface - Dollar BillIsbjörn 60cm 130 LED Crystal decorationDammsugarpåsar Siemens Q4 Silence Power

Boken finns att köpa här.

Lampskärm sammet beige 16x20x15cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Dorre Fruktskål krompläterad 25x10,5cmDinner Set Pop Flowers GrönvidaXL Resegarderob 2 st brun

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 2 x sediment 5 mikron vattenfilterpatroner passar alla 10 "
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Canvas Marin 30x70Petunia "Merlin Blå Morning" 12 fröSkrivbok Kärleksört
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Konstväxt Monstrera med kruka 45 cm grönJUDGE MORTEL MARMOR VIT 13 CMTristar Blender set om 17 delar BL-4445 240 WKarta över Grebbestad, Bohuslän
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bridgewater - Orange VanillaSANNA HISSGARDIN 140X120 CM
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Skrivbok Solna
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Aluminium konstrotting flerpositionsfåtöljGastromax Stekspade med hål 29,5 cm

Over and out.

Klara