Kuling, Ottawa Regnställ med Fleece Grön

Sneakers La Gear Vit, Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Afrika elefant karta 1 30x40cm

Stay GREEN, GrönSittdyna Fårskinn - grått långhårig mörka topparNANO MOSS, GrönPatricia Ten Points blå, Blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Clarisse Ten Points wool brun, LjusbrunSneaky Steve, Kingdom Vinterkänga, Herr, BrunReebok Classic Lthr 2267, Herr, SvartSneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, NavySkosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Brittiska flagganSkosnören - Stylish sneaker 130cm, LjusblåTavla Enjoy The RideCorvette Magnet 6*8cm

Tack ❤

Min tid är nu

Monopoly Pokemon (Brädspel)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Moscow 9-11-2 Variant: HögerBliz Active Motion Smallface VitHelmask 3M 6000-serien

Hörselskydd PELTOR Optime IIIP3EHörselskydd PELTOR X3-A

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 My Little Pony Rainbow Dash Kramgo Plysch Gosedjur Mjukisdjur 56 cm

Hänglås kombinationslås 45mm

Julduk, Almedahls Slädfärd, 90x90cmBordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)Alga, Tjuv och Polis (Svenska)

Juldekoration - Guldfärgade stjärnor i olika storlekar
1537437987500

4x Dammsugarpåsar - Universal - Kinesiska MärkenAffisch Poster Födelseår år 1994 Nittiotalet 33x48Poster A3 30x42cm Make NoisePoster A4 21x30cm Too GlamChampion Vattenkokare Rostfri 1 lTeSil Te Sil Rostfritt stålPoster A4 21x30cm Mama BearPoster A3 30x42cm Salmo Salar

Poster A4 21x30cm Foggy TreesJulgranskula Grön IngvarJulgranskula Röd LenaPoster A4 21x30cm Wine Guide

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Julgranskula Rosa MagnusJulgranskula Blå TobiasJulgranskula Röd EllaJulgranskula Grön AndersVinset – Airo Lux

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Grön mat 9789171262622Batteri Hilti 24V Ni-Mh 3500mAh SFL 24Poster - Jul ren No.1 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Ocean woman No.1 70x100cmSkärskydd (3st) - skydd mot kniv - köksrödskap - fingerskydd

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Sköldpadda no.4 21x30cmPoster - Hjärta Geometri 3 40x50cm

Ampelhållare i stål med motiv korthårig TaxExklusiv Galleriram med 12 st bilder Vit färg StåendePoster - I´m sorry No.7 40x50cm

Poster - New York 2 A3 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ever Epic Winter Foxanne High After tzwell5589-Leksaker

Nytt i förpackning, gjord av hårdplast, original produkt från Mattel. 6+

Meningen med hela skiten…

Ljuslykta fågelholk

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Metallskylt / Plåtskylt med texten Ice cold beer sold herePoster - G Klav Rainbow no.2 A3 30x40cmEmaljbägare Mumin 4 dl, ljusblå, från Muurla. Presenttips

15324212664902228635381886865163.jpg

Vägglykta vit rund för värmeljus med glaskoppar ljuslyktaPoster - Hey handsome A3 30x40cm

Poster - Palm A4 21x30cmAutomatisk kabelskalare. 0,5-6,0mm.Metall plåtskylt ' schäfer ' design - 20x15 cm varning skylt( Väggdekor, Väggord ) Bless this Mess

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Renberg Set Pepparkvarn / SaltkvarnPoster - Dont grow up it´s a trap blå A4 21x30cmProfessionell Digital Våg med 0,01g NoggranhetSolsegel i polyeten kvadratiskt 400 x 400 cm

Boken finns att köpa här.

548 Soffbord ovalt/1395:-

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Skandia FuktmätarePalettblad " Wizard sunset" 15 fröPensel- / pennställ 6+6

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skohylla 10 plan plast
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Lyra Magnesium Pennvässare - dia. 8 - 11 mm - 1 stDammsugarpåsar Siemens Dynapower XXLDoctor Who - Dalek - To Victory
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hängande hylla med kant - antikgråHavsö Leo 3.0 Bords- och smörgåsgrillKönig Gasdetektor (SAS-GD100)Video/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82C)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Julby karusell med barn och musikStad - Canvastavla
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Klädhängare i vit metall
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Premier Food Warmer Stainless Steel and Marinex GlassMatservis VM01 - 19 delar

Over and out.

Klara