Barbie Fashionistas Living Lace nr 93

Vildkatten Classic +300 Educa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pandemic Legacy Röd Season 1 - Brädspel

6 Nimmt - BrädspelDörrstopp och Fönsterstopp - VitFlipperspel Avengers Barnspel spel flipperTärningsset - Purple Vit (CHX25407) - Brädspel

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Med Andra Ord ExpertGame of Thrones: The Iron Throne - The Wars to Come - BrädspelGold Fever - BrädspelStar Wars Legion: T-47 Airspeeder - BrädspelMonopoly: Lord of the Rings Trilogy Edition BrädspelMonopoly Halo Collectors Edition (engelska)Trådlöst larm med magnetbrytare, 90dbSenshi Brädspel

Tack ❤

Min tid är nu

Expedition: Famous Explorers - Brädspel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Legendary: Deadpool (Exp)They Come Unseen - BrädspelSpace Alert: New Frontier - Brädspel

Terrene Odyssey - BrädspelStar Wars Legion: 74-Z Speeder Bikes - Brädspel

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Philips Avent, Babyvakt 580

My Little Pony Equestria Girls Midnight sparkle

Väggdekor väggtext väggord - IF YOU CAN DREAM IT YOU CAN DO IT!Ät hjärnsmart! 9789177833918Barbie - SUV Vehicle (dvx58)

Cars 3 Tatueringar 25st
1537437987500

Kuling, San Marino Ofodrat Regnställ GrönTiger KylskåpsmagnetPoster - Feelings are much like waves No.3 40x50cmNordisk Zip In Floor Asgard 12.6Espandrillos offvit resår, Sand/camelSandalett 189 TAMARIS Svart, SvartEffortless Svart, SvartTavla med text My dad will always be my king

Vitlöksskärare/pressDELTACO Plastskylt, TV/Video-bevakning, A4 & A5-storlekChelseaboot darkbrun, MörkbrunGlasögonlåda/Glasögonbox Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Reebok Classic Lthr 2214, Herr, VitSkosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Vita stjärnor på rosaFirestone SilkBOMBED Beer PongBliz Active Motion Smallface Vit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Hörselkåpor ZEKLER 412RDHHörselskydd PELTOR Tactical XP - hjässbygelLyktor Fjäril

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

2Fast2Fun - Nano Spy Drone med FPV minidrönareRegnbågsmat : för ökad energi och hållbar hälsa 9789113087153

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife - 6" Kitchen knifePoster A4 21x30cm Stop Censoring Our Art

Poster A3 30x42cm Eat GlitterAffisch Poster Födelseår år 2000 Tvåtusentalet 33x48Poster A4 21x30cm Mama Bear

Buddha Dekoration 1

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sponge Kortärmad pyjamas vit Bob tzwell4756-Kläder

Meningen med hela skiten…

Julgranskula Blå Andreas

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Julgranskula Rosa TommyVäggdekor - Gulliga fåglarPoster A3 30x42cm Diamonds

15324212664902228635381886865163.jpg

Julgranskula Rosa JonasKopparfärgad Bägare i Rostfritt Stål - Slät

Julgranskula Röd EliasVärmeljus i plastkopp, Plommon, 10stPoster - But first coffee No.7 21x30cmYankee Candle Tea Candy Cane Lane

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kokosolja 9789163612602Poster -Balett Women rosa 40x50cmDELTACO Kabelsorteringsstrumpa i nylon, 1,8m, svartMatta 60 x 90 cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Best Friends No.4 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ketchup och senaps tuberPoster - Bokstaven R 40x50cmPoster - G Klav Guld no.3 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Royal 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Världskarta Blå A3 30x40cmPoster - Zebra 40x50cmPoster - Trianglar Grön A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Plattlyftare monteringshjälpStekpanna, induktion, keramisk D: 28 cmBrödkavel bokLyxig filt/pläd/ överkast av finaste kamelull, storlek 140 x 200
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Pizzaskärare / Slicer i Rostfritt Stål - (Svart)Poster Audrey Hepburn, 50x70 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dammsugarpåsar Nilfisk GD 930
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Temperaturregulator, PID-regulator 12VVaxkaka Sosa Sands

Over and out.

Klara