Svanefors Pläd 130x170 blå

Minimum Jay 2.0 långärmad skjorta, Grön

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Seven Seas - Skjorta S9562 MF Mark Blommig, Mörkblå

ONLY & SONS Klaus skjorta, MörkgrönFårskinn, grått svarta toppar XL - LånghårigtRetro tavla i metall, 20x30 cm, "Beatles Abbey Road"2XU Mid-Rise Print Tights, Dam, Dark Charcoal Vit 3D Dots/Nero

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

O-ringsats. 419 delar.Exklusiv Galleriram med 10 st bilder Svart färgSeinätarrat , Wall decor , Väggtext The Kitchen is the heartMarylin Monroe KylskåpsmagnetTretorn Gummistövlar, GrönSandaletter Venecia, RoséguldVagabond Mya stövlar, SvartIlse Jacobsen Rub 94C gummistövlar, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Tretorn Gummistövlar, Mörkgrön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Vagabond Paul sneakers, SvartMinions Hög gymnastiksko - med fuskpäls marinblåECCO First sneakers, Rosa

ECCO Ukiuk vintersttövlar, NavyDoftljus, Scented Candle - Världens bästa mamma och pappa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Jumbo Squishy - Tårtbit

X5 2,4 "LCD-skärm Digitalt titthål HD IR-kamera Hem Säkerhet

Ljushållare vägg NjutPoster - Bokstaven X A4 21x30cmLåda "Sminkborstar"

Kavelmatta bakmatta silikon 27 x 38 ... (Färg: Orange)
1537437987500

Shopkins Shoppies World Vacation - Sosaie ColaEver After High Dragon Games Apple Vit & Braebyrn DragonVäggdekor väggord väggtext Efter Regn kommer SolskenTeddykompaniet, Fluffies, Kanin, 23 cmSkohus i träTeddykompaniet, Miffy XL VitZootropolis Mr Big GosedjurFlagga - Syrien (gamla) -Syriska nationella koalitionen använder

Väggdekor Dinosarier som tittar ut i Hål i väggenSvarte PetterLabyrint med övningsplattor - BrädspelGöteborg Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fantastic Park - BrädspelAuZtralia BrädspelVäggdekor/Väggord Ett leende tar bara etLast Night on Earth: The Zombie Game - BrädspelThey Come Unseen - Brädspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Spel - Babblarna LottoFighting Formations: Battle for Kharkov - BrädspelKonges Slöjd Mobil Singel Maroon

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Britax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Lagoon GrönRyan Shields - View Zeen - Cars Bilar - Piston Cup Racer #39

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Modelleringsverktyg 8 stRelags Thermo Zip

Poster - Afrika giraff karta 30x40cmLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, NavyEffortless Svart, Svart

Nexa brandfilt 120x120cm (Vit)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sunnylife Filter ND4 DJI Mavic 2 Pro / Zoom Lins tzwell3923-Hushållsapparater

Linsfilter ND4 till DJI Mavic 2 Pro / Zoom. Ett ND-filter (gråfilter) blockerar ljus från att tränga in till kamerans sensor och ger ett kortare skärpedjup, längre slutartider och bättre naturbilder. Detta filter minskar signifikant linsöverstrålning samtidigt som linsen skyddas mot repor, vatten, olja, damm etc.

Material: Metall, optiskt glas

Meningen med hela skiten…

Stay ALLWHITE, Vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Maxida Sixtyseven Svart, SvartLove is blå, KärlekÖverfallslarm/Personlarm, Svart

15324212664902228635381886865163.jpg

Platta Poly 9.0 120cm HotrosaMagnifier Spectra Variant: Vänster

Helmask SCOTT SariHörselkåpor KASK SC3Julduk, Almedahls Slädfärd, 90x90cmAlga, Vagabond (SE)

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Alga, Sänka Skepp 3-D (SE, DK, FI, NO)DNAmic Primary Long Tights, Deconstructed Camo UtilityPoster A4 21x30cm Bunnies WatercolorPoster A3 30x42cm Vit Owl

Boken finns att köpa här.

Lampa bord vit keramik H 41 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Main Street Vegan 9781585429332Julgranskula Grön LindaMultifunktionella Köksklor - Svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Blå Philip
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Blå OskarPoster - Världskarta 40x50cmVäggord - Sex
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - But first coffee No.3 40x50cmKakbakspaketPoster - I love Ice Cream No.4 21x30cmButterflystol i skinn, Svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Emaljskål, 6dl, svartI'M YOURS - SEX BOMB statyett
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Palmkvist 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Röd Amaryllis blomma A4 21x30cmPoster - I love you to the moon 30x40cm

Over and out.

Klara