Bestway Barnpool Barbie 122X30cm tywbcl2789-Hem & Trädgård

Sunnylife Lins Filter ND8 DJI Mavic 2 Pro / Zoom 
Sändare med pistolgrep Carson Modellsport Reflex-Pro 3 Telemetry 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagare
 
Växelmotor 12 V/DC MFA 919D2.51 2.5:1  
 
Sunnylife Lins-filter MCUV DJI Mavic 2 Pro / Zoom

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332619 Passar till: Multiplex TwinstarSändare med pistolgrep Reely GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Yankee Candle Snow In Love Medium Jar


Lämna en intresseanmälan
RC Motorflygplan Flite Test Bronco 1086 mm Byggsats
Ängel på hjärta med rosor i presentpåse
Takspoiler US lastbilar 1:14 Tamiya 300056504 1 st
Bröd-/Fruktkorg Svart 30 cm
RC Motorbåt Elektrisk Carson Modellsport Saint Tropez 100% RtR

Komplett och unik utbildning

Veggdekor If people are trying to bring you down

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Carson Modellsport Ljusenhet Vit, Gul, Röd, Blå 4 - 6 V/DC
Reservdel Tamiya 300053864 Alu-länkarm
Cirkelsåg Wilesco M53
Transportväska Multiplex 763318 1 st
Kardanaxel ädelstål 48-55mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50041 1 st

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
RC Motorflygplan Multiplex FunCub 1400 mm RR

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Absima ATC 2.4 BL Borstlös motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz
Förarhyttsförslutning V2A för Tamiya MAN 1:14 Thicon Models 50160 1 st

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Väggdekor - Fjärilsväxt STOR
Poster - Flamingo Shine no.2 30x40cm
Rengöringsborstset Muc-Off Brush Set 3 3 st

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • RC Motorflygplan Amewi Air Trainer FL 1500 mm PNP
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Signalhorn par, lång och kort ton, ur V2A 1:14, 1:16 Thicon Models 50172 1 parLjuslykta - Världens bästa vänSÄKERHETSBRYTARE JETI DUPLEX SWTU2
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • DC 5.5mm power förlängningskabel 3 meter
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 120 A
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Brevkniv Propeller

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Multiplex FunGlider RC Segelflygplan ARF 1300 mm. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Hållare för surfplatta Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatSunnylife 6i1 Lins Filter Kit DJI Mavic 2 Pro / Zoom på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Miniprop Magnum reloaded XL RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1200 mm

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Wilesco Borrmaskin M51

Barbie Pool i Rosa färger 122x30cm är en kul plaskpool med Barbie - motiv!

Fyll den med vatten och njut! Får endast användas i vatten där barnet bottnar och under tillsyn av en vuxen.

- Skyddsventiler

- Kraftig, testad vinyl

- 3 ringar i samma storlek

- Lagningslapp medföljer

- Utformad vattenkapacitet: 200 L

- Innehåll: En pool, reparationslapp

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen