Hunter Set tywbcl2731-Hem & Trädgård

RC Motorflygplan Flite Test Super Bee 635 mm Byggsats 
Elektrisk startmotor Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta
 
Futaba Mottagare R2008SB 2,4 GHz FHSS/S-FHSS 2,4 GHz FHSS  
 
Force Engine 21 CNC Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 3.46 cm 2.28 PS 1.68 kW

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum ComboRC Motorflygplan Jamara Space Walker 1200 mm Byggsats

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Poster - Vindruvor 21x30cm


Lämna en intresseanmälan
Amewi Lama RC Helikopter singelrotor RtF
ornament rund silikonform
Punk Air Wilco 1.3, Set 1 Grön RC drönare ARF 1300 mm
Reely 112179C Reservdel Förgasare för CF-motorer
Larm för dörr och fönster 1st

Komplett och unik utbildning

RC Logger 2-blad Multicopter-propeller-set 1301306 RC Logger NovaX 350

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Champion Kaffekvarn 40g
Reservdel Förbränningsrum Force Engine Passar till modell: 32er Force-Nitromotor
Landningsställ förlängning DJI Mavic Pro
Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100
Reservdel Reely 112250C Styrservo

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Tamiya M-06 Volkswagen Beetle Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell Bakhjulsdrift Byggsats

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Reservdel HPI Racing H4731 Phaltline Rei.140 x 70 Tremor F.17mm
Knopp - Venetiansk klart glas

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Trådlös Väderstation för Inomhus och Utomhus Mätning, Vit
Elmotor för modellflygplan borstlös Speed 800 Graupner kV (U/min per Volt): 800
Väggord - Love you forever, My baby you'll be

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Digital stektermometer
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Månadsängel i glas - MarsPoster A4 21x30cm Think Positive Be PositiveReely Race Copter motor Passar till: Reely X-220
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • HPI Racing RS4 Sport 3 Challenge 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD ARR
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.RC Motorflygplan Multiplex Extra 330SC Indoor Edition 850 mm Byggsats
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
RC Motorflygplan Flite Test Sportster 990 mm Byggsats

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Tamiya M-06 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell Bakhjulsdrift Byggsats. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Amewi K120 RC Helikopter RtF 120

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatModellbygge flygsimulator Ikarus aeroflyRC7 Standard Inkl. sändare på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Double Action Airbrush-Pistol Tamiya HG Airbrush III 0,2 mm 0.2 mm

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Portabel Glaslampa med LED-sling

MB AMG 500 4x4² med öppningsbara dörrar, ljus och ljud. 


- Inklusive figur och fler tillbehör


- Storlek: 23 cm 


- Ålder: Från 3 år

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen