Irwin Marples stämjärnset 10/15/20 3 delar 10503836 mm MS500 tywbcl12581-Multiverktyg

Skål Game of Thrones Lannister 
Tandpetare Nedbrytbar
 
Julskylt Stående Days Until Christmas  
 
Philips Hue Wellness Vit Ambiance

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Drinkshaker Boston Utopia KopparGlasburk med rosor

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Beurer Luftfuktare LB37 Cognac (B68117)


Lämna en intresseanmälan
Mini Luxe stjärna mässing
Digital Stektermometer Trådlös
Mini Wooden Vintage Storage and Presentation Crate Fruit Box
DELTACO ojordad apparatkabel, 1m, CEE 7/16 - IEC 60320 C7, vit
Russell Hobbs Brödrost Legacy Floral 2skiv (23505036001)

Komplett och unik utbildning

C3 Perkolator Rostfri stål 12kp

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Multihylsa - Smart pryl som klarar alla muttrar
vidaXL Förvaringspall tyg rund 24x32 cm mörkgrå
Dekoration Flodhäst stor
Winter Season - Julgransmatta med hjärtan i Jute, 95 cm
Blinkande Ljushållare

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
vidaXL Bäddset 3 delar klassisk 200x200/80x80 cm blå

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
DELTACO grenuttag med strömbrytare och 4xCEE 7/4 uttag, 1.5m, vi
vidaXL Sidobord i massivt återvunnet trä 50x50x35 cm

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
OBH Nordica Riskokare Inox 1,8l 6322
Moodlight Hund
Dignita Alkomätare AM-5e

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • vidaXL Ställning för brevlåda rostfritt stål
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Philips Hue Fair Vit Amb Plafond Sv (915005401901)Tristar Köttkvarn Max 1200W -3 skärpla (VM-4210)vidaXL Bäddset 3 delar löv 240x220/60x70 cm grön
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Poster modell som en röd ros, 70x100 cm
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Mipow Playbulb Xmas String 10M Rgb Bt 40St Led 4W Ip65
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Skohylla med 4 hyllplan

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Krans med frost 30 cm. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Beurer Köksvåg KS19 Love (B70417)

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatChampion Köksmaskin 1200W Creme Vit på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

FERM Diamantsågklinga TCA1004

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • DELTACO grenuttag med 3xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7 anslutning, 1,5
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Morphy Richards Vattenkokare Aspect Vit

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

 • XYZ - Matematisk problemlösning
 • KVA - KVAntitativa jämförelser
 • NOG - Kvantitativa resonemang
 • DTK - Diagram, Tabeller och Kartor
 • Poster Sjöjungfru, 50x70 cm

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x200 cm blå 0200.24.42

Produktnummer: 16330072

Dessa stämjärn MS500 från Irwin är de perfekta verktygen för träbearbetningsjobb. Stämjärnen är tillverkade i ett speciellt stål vilket resulterar i skarpare framkant, för en snabbare och enklare användning. Bladen är smidda från ett enda metallstycke, vilket ger dem extra styrka och hållbarhet. En speciell härdningsprocess ger bladen en mycket bättre skärpvaraktighet och gör att du slipper spendera tid på omslipning. Dessa produkter är utrustade med ProTouch grepp, som är designade för att erbjuda extra komfort och vibrationsdämpning. Dessa stämjärn är designade med en stor slagyta i metall, vilket motstår hammarslag och förlänger livslängden på greppet. Stämjärnen MS500 från Irwin innehåller 3 stycken stämjärn i följande storlekar: 10 mm, 15 mm och 20 mm.

Storlekar: 10 mm, 15 mm, 20 mm
Material: Stål
Härdat för utmärkt hållbarhet
ProTouch grepp
Hållbart handtag
Stor slagyta

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen