6 Vakuumpåsar-olika dimensioner
Karta över Skåre, Värmland
Matta Cross Svart 70X200

MIN AMBITION

Skrivbok Östersund

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


3 blomkrukor i konstrotting, variant 2 svart

JAG VILL HJÄLPA DIG

Fototapet NON WOVEN Bridge in Japanese Garden

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Ljuslykta i glas

LÄS MER

Dammsugarpåsar Kärcher 2701
HQ Dimbar retroglödlampa med lysdiod E27 G95 Clear 4 W 345 lm 2
Ritzenhoffs Ölglas du Carrois 2007
No1 Bakform med press, i rostfritt stål. Exxent
König Digital badrumsvåg ultraslank maximal vikt 150 kg (HC-PS14
Vitvattenfläkt 100 mm med timer och fuktighetsgivare
Kamado Keramisk Kolgrill för inbyggnad 21"
Rose Arch Garden
Karta över Stigtomta, Södermanland

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster S-S Olympic 19060u Format, 30x42cm
Gastromax Ballongvisp 28 cm
KRYDDPAKET 3 FRÖBURKAR FRÅN ENKLA BLOMMOR EKOLOGISKT
Dammsugarpåsar Electrolux CV 790 Brio 30344 Racecar Special Edition
Faux Leather Owl Doorstop Stuffed Fabric Door Stopper 22cm

Damskor Grön Comfort blå, Blå

29.10.2018
Dammsugarpåsar Siemens Super E
Bifftomat/Tomat Beefsteak Pineapple 10 st fröer (ekologisk)

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Dammsugarpåsar Miele Complete C2 Buddha Dekoration 3

Poster - New York 5 A4 21x30cm

Pennfodral smalt Sense
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Fiskars Rullkniv med lås - 45 mm Skärblad
COSTA NOVA Nova bufféfat rektangulär vit - 40 cm
Myggnät med magnet för dörrar

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Palettblad "Wizard Pineapple" 15 frö

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Ljuslykta i aluminium

Tapet Art New York Giant W+G teqxtt2514-Hem & Trädgård

Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet som levereras i en enda stor våd och därför även fungerar som en XXL-poster. Fondtapeten kan antingen sättas upp med vanligt tapetklister direkt på väggen eller för att skapa en extra hög finish monteras och ramas in av dig eller en specialist, t.ex.på MDF-skiva eller bakom glas. När tapeten kombineras med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck.

Eftersom tapeten kommer i ett enda stycke krävs ingen överlappning av våder, vilket kraftigt underlättar uppsättningen. Vi rekommenderar att du köper till tapetklister för papperstapet.

Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:
• Fondtapet/ XXL-poster 175 x 115 cm
• Högupplöst bild av mycket god kvalitet
• Enkel montering med hela motivet som en enda våd
• Extremt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU

Lightbox Lampa med Text
East of India Strung Paper bags Penguins x 50 Christmas Kraft... 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.