Vila - Viesto Dotinas 3/4 Top, Röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vileda Robotdammsugare VR302 Relax HD (VR302)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Balance KE420ATI sneakers, Mörkgrön
No1 Amerikanska Pajer Kokbok Receptbok

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Bäddset 2 delar blommor 135x200/80x80 cm marinblå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ölglas Carnegie Pokal
vidaXL Dra-på-lakan för barnsäng 4 st 60x120 cm bomullsjersey lj

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Larmad Dörrstopp - Svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - New York karta A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Dra-på-lakan 2 st bomull 95x200 cm jersey naturvitNexa, fjärrströmbrytare för utomhusbruk, IP44, max 16A, fjärrkonvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Rullgardin naturlig bambu 140 x 160 cm
DELTACO jordad apparatkabel, CEE 7/7 till IEC 60320 C13, 10m, sv

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sabreringssvärd med Trähandtag

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Shotglas Avoid Hangovers
062 Dekoration i plåt "caltex" vägghängd 495:-
Serveringsfat i Plast Rektangel Mörkblå

På tisdagen godkände ministerrådetDuschdraperi med Periodiska SystemetvidaXL Bäddset 3 delar blommor/ränder 240x220/60x70 cm rosaDELTACO grenuttag med 4xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1,5m kabel, vi den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Antikljus Vita
Lampa svart med skärm Lyx - grå sammet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2-i-1 Vattenkokare med tebryggare anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

HIP Bäddset 6101-H Jayanti 240x200/220 cm grå