Skinnfäll Matta konstpäls Vit 60x100 cm
Champagneglas Sexy Bitch
Dammsugarpåsar Coline VC-4806ES

MIN AMBITION

vidaXL Shaggy-matta 120x170 cm grå

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Magiskt Vinställ Rep Suspension

JAG VILL HJÄLPA DIG

vidaXL Taklampa för 5 G9-glödlampor 200 W

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

25 st Multisågblad precision, 33 mm, universalfäste

LÄS MER

vidaXL Mörkläggningsgardin 290x245 cm ljusgrå
Lampa med skärm Royal Lyx 45 cm
Poster Molde Norge, 50x70 cm
JO!E Tekula
vidaXL Konstväxt Hortensia med kruka 60 cm vit
ARIETE GLASSMASKIN 630
Penngrepp / Hjälpmedel för penna
vidaXL Fontänpump 50 w 1750 l/h
vidaXL Taklampa med 6 lampskärmar G9 krom

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Kudde LED viltmotiv 45x45cm 3

Jordviva Pioneer Sosa 12 frön Nyhet 2017!
Fallout 4 - Vault Boy
Symaskinsolja
Harry Potter - Hogwarts Crest New long sleeves men shirt vit
Balkongskydd, variant 1 75 cm svart

Kortspel - Pippi Långstrump sakletarspelet

29.10.2018
König Stavmixer 500 W inkl. tillbehör (KN-HB10)
Majas Cottage Led Ljusslinga Fjärilar

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Dammsugarpåsar Hugin Titan HN 7005 Poster - Afrika elefant karta 2 40x50cm

Julgranskula Röd Karl

Märta Örngott Hjärta
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Colonial Candle M - Pineapple
Vinglas Kiss me
Skål - Pastel Sosa

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Ljushållare på fot aluminium

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster abstrakt målning, 50x70 cm Strykbordsöverdrag
vidaXL 3 Flytande vägghyllor i MDF rundad kubform vit/röd

Citterio, för Kakel med Rosetter 180 Axor Sargblandare teqxtt1722-Hem & Trädgård

Axor Citterio4-håls karblandare för kakelrand- Överhäng 190 mm- Med rosetter- Anslutningstyp: inbyggnadsdel- Normalstråle- Keramikventiler varmt/kallt 180°- Temperaturbegränsning ej inställningsbar- Med automatisk återställning- Backventil- Maximal utdragningslängd handdusch: 1,10 m- Duschhållare integrerad- Ljudklass: I- Flödesklass: C, B- Består av: handtag, rosett, badkarspåfyllare med omställare, backventilBestående avRaindance S 100 Air 1jet handdusch (# 28509000)Varumärke: AxorTyp: Duschtermostat
Supernatural - Mug Shots
No1 Exxent Shine Knivset Knivar 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.