Bali parasoll som mot solen Svart skyddar tnosrw9435-Parasoller

Villeroy & Boch Simply Fresh 18pc Coffee Set Vit Porcelain 
Mörk brunt skinnförkläde

COACH

Frozen adventsstjärna 100cm vit25x30 cm eller 10x12 tum, fotoram i guld

SKRIBENT

Pelargon Horizon Light Salmon F1 5 fröSnabbmatskorg - Röd

Camilla Örngott Hjärta LÄS MER

FÖRELÄSARE

vidaXL Vintagekista trä 66x38x40 cmTesil / Tehållare - Musiknot

Bali parasoll som mot solen Svart skyddar tnosrw9435-Parasoller

Produktnummer: 8542820

Ett svart Bali parasoll med en gedigen konstruktion. Stommen till parasollet går att dela i två, för att det ska vara lättare att ta med sig. Det är tillverkat i mörkt trä med silverdetaljer. Parasollet är också dekorerat med små hängande tofsar, hjärtan och träpärlor. Skärmen är gjord av ett tunt svart tyg som släpper igenom lite ljus vilket gör solen mer skonsam, snarare än att helt stänga den ute. Bali parasollet har en diameter på 100 cm och en längd på 250 cm. Kom också ihåg att köpa en fot till ditt bali parasoll, då det inte medföljer.

Med ett svart parasoll tar du med dig semesterkänslan var du än är. Detta Bali parasoll har fått sitt namn från paradisön Bali vilket är ett drömresmål för många, och parasollet reflekterar dess kultur och klimat. Ön är belägen i Sydostasien, strax utanför Indonesiens kust – ett land som är en kulturell smältdegel mellan olika folkslag och traditioner. Och du kan med en liten del av denna färgsprakande mångfald hem, i form av ett härligt parasoll som direkt för tankarna mot Azurblått vatten, svala havsbrisar som bryter av tropisk hetta och drinkar på stranden där hav möter land.

Hur kan du använda ett svart Bali parasoll? På flera olika sätt! Egentligen är det bara fantasin sätter gränserna. Ha det vid uteplatsen, bredvid hängmattan, eller ta med det till stranden. Du kan också använda parasollet året om som en inredningsdetalj inuti ditt hem för att ge bostaden en mer bohemisk och exotisk känsla.


Svart kuddfodral Napoli
Victorian Orchard 24-delars servis
Karta över Orsa, Dalarna
Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 105x210

PLUSBARN - High Need Babies på svenska

Nu är den äntligen här - boken för dig med ett barn som är "extra allt".