LED Nattlampa 0.4 W
Svart Tvålkopp
Hår- och Massageborste för Hund & Katt - Handske

MIN AMBITION

Skrivbok Syster

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Magnet - Dogs

JAG VILL HJÄLPA DIG

Kylskåpsmagnet retro, ”Coca-Cola bottles timeline”

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Skrivbok Småland

LÄS MER

Skrivbok Värnamo
Tårtform lös b 240
Termometrar, ute/inne
Judge Brödkavel Vit Marmor med Träställ 47 cm
Miraculous Ladybug Badlakan Handduk 140x70
Aerolatte Mjölkskummare - Mooo
Joseph Joseph Rivjärn Fin Twist Grater
No1 Exxent Pastamaskin 5 olika funktioner
Myggnät med magnet för dörrar

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Penna - Identi-Pen Svart - Permanent Marker

IGENIETTI Äggseparerare
Twilight - New Moon - Edward Trees
018 Canvas tavla Ormbunke 195:-
Flugsmällare plast/tråd

2 st träram i EK, innermått 13x18 cm

29.10.2018
Glasunderlägg "IF I AGREED WITH YOU..."
vidaXL Förvaringsbänk lång 111x34x37 cm brun

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Philips Hue Adore Spot Vit Amb 1x5,5 Karta över Dalsjöfors, Västergötland

Paw Patrol Adventskalender

Geometrisk räv
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

vidaXL Sängbord massivt mangoträ 40x30x50 cm blå
Intex Badmadrass Watermelon Island 56283EU

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Tiger Tvålpump Boston L krom 306330346
Karta över Ludvika, Dalarna
Stansform Kakform - 30 st blandade julmotiv, ca 8 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster segel yatcher 50x70 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Köksrödskap i rostfritt X2SET

1L Vit SENCOR Vattenkokare teqxtt10324-Vattenkokare

Produktnummer: 9685645

"SENCOR grundades i Japan i slutet av 1960 och uppnådde en prestigefylld status inom ljudteknik. I början av 1990-talet, när SENCOR blev ett europeiskt varumärke, expanderade produktutbudet kraftigt. SENCOR är ett varumärke som förbinder den japanska traditionen av state-of-the-art-teknik med en bekväm livsstil och moderna trender."
 
Volym 1L
Dubbelsidig nivåvisare
Ergonomiskt utformat handtag
Avtagbar och tvättbart filter
Uppvärmningsbas av rostfritt stål med täckt spiral 
Säkerhetslås för maximal säkerhet
Dubbel säkerhetssystem:- Skydd mot överhettning när den slås på utan vatten- Automatisk avstängning när kokpunkten är uppnådd
Strömindikatorlampa
Central 360 ° kontakt
Nätsladdsladd i basen
Effektinmatning: 900-1100 W
Spänning och frekvens: 220-240 V, 50 Hz

5 Vakuumpåsar S (40 x 60 cm)
Poster - Dalarna, Landskapsstolthet, 300x420 mm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.