Vero Moda - vmCiao Wrap Shirt, Svart
Vila - Viatetsy SS Top, Offvit
Poster A3 30x42cm New York

MIN AMBITION

Vila - Vilisli LS T-shirt, Rosa

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Tavla "Mojito"

JAG VILL HJÄLPA DIG

Carmakoma Prunus blus, Svart

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Soya - Felicity 186, Offvit

LÄS MER

Väggdekor/Väggord Det är aldrig för sent
Poster - Metallic Lips A4 21x30cm
Vila - Viglitto Strap Top, Grön
Vero Moda - vmShane SS Top, Svart
Only - onlAlicante Pleat Flounce Shirt, Offvit
Vero Moda Vanea blus, Svart
RUE de FEMME Anuk blus, Gul
Selected Skjorta, vit & blå
Only - onlAlberta Knot Top, Rosa

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Second Female Bloom skjorta, Orange

Only - onlMoni Leo Mesh Skirt, Leopard
Skylt i trä, Wooden deco, Pappa
Svanefors Löpare 35x90 gul
Gripsholm Pläd 130x170 130x170 vinröd Vila - Vistasia Lace Top, Vinröd
Pippi Långstrump Hoppsan-pyjamas Martinex

Vila - Vinadina LS Top, Fuchsia

29.10.2018
Bäddset - Påslakan Show Me Your Love
Spiderman/Spindelmannen Pyjamas

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Pieces - pcMabel 2/4 Top, Offvit

Väggdekor/Väggord En ny dag gryr
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Minions Pyjamas Microfleece svart
PJ Masks Kortärmad pyjamas grå

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Sallad 9789127151864
Minimum aleksander skjorta, Flerfärgad
Stor Miniräknare Grå 29 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Oscar of Sweden Blå Skjorta

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Lee Button Down skjorta, Blå Les Deux Skjorta, Burgundy
Led-strålkastare ECO HOME 2 - 20W, IP65 (Vit Neutral)

broms 0263 1 st Kavan Elektromagnetisk teqxtt3658-Hushållsapparater

Dekorativ livboj vit med blå ränder
Pierre Robert, Sport Wool Longs, Herr, Dark Navy 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.