Ångvält Wilesco D365


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gyro Multiplex Wingstabi Easy Control RX-7-DR 7 kanaler

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
RC Motorbåt Elektrisk Amewi Blå Barracuda 100% RtR
Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 2,8 liter, Orange

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDC 3.5mm power förlängningskabel 3 meter Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Multiplex EasyGlider 4 RC Segelflygplan RtF 1800 mm
LED-lampa GU10, 6W 230v, Varmvit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Traxxas 2080 Reservdel Digital Micro Servo

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Drönare WiFi Kamera - Pixel Drone Forever

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cirkelsåg Wilesco M53Elektrisk startmotor Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplattavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tablethållare 9,7 tum till DJI Phantom 3 & Inspire 1 fjärrkontroll
ACME Zoopa Q 420 Cruiser Quadrocopter RtF Kameraflygning

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Inhale Exhale 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LED till vattenkran 7 färger
Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 170 A
Poster - Vindruvor 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetHitec Standard-Servo D946TW Digital-servo Transmissionsmaterial: TitaniumMulticopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Spark ComboMonteringsställ Absima 1:10, 1:8 3000049 Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Limpistol Gluematic 5000-serien Steinel GLUEMATIC 5000 20 - 120 W (max. 500 W) 11 mm
Reservdel Reely H0050 Dart elektriskt körreglage

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKerub med rosa rosor och hjärta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ljuslykta - Världens bästa farfar, vit