Fiona Tapet Home NW 559144 thfvhi2273-Hem & Trädgård

Long Branch,New Jersey,Winslow Homer,40.6x53.3cm 
Ugolino Martelli,Agnolo Bronzino,50x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Fixoni, kortärmad body, blommor

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Celavi, Regnställ, Blå

SMHI Varning

Crucifixion with the Penitent,Sandro Botticelli,60x40cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
St Barnabas Altarpiece,Sandro Botticelli,60x50cm
Mässing vattenrör manlig armbåge adapter kontakt 3/4 " SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Woman at an open Door,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Förkromad ersättningspanna badkranhuvud för kallt vatten (blå)
Dinner set Hortensia Sosa 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Portrait of Giovanna Tornabuoni,Domenico Ghirlandaio,77x49cm
1/2 "kraftig 3-lags trädslang - pris per meter
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Lady with Her Maidservant Holding a,Johannes Vermeer,60x50cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
This is our Corner,Alma-Tadema Sir Lawrence,56.5x47cm
Fortsätt läsa
Reapers Resting in a Wheatfield,John Singer Sargent,50x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Valley of the Vaucluse,Thomas Cole,60x40cm
The Garden of Delights,BOSCH Hieronymus,50x50cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Baptism of Christ,Guido Reni,60x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
40st M8 hexagon full nut zinkpläterad
Fortsätt läsa
Portrait of the Artist,Sir Joshua Reynolds,60x40cm

Varför varna för kontroller

The Dream of Solomon,Luca Giordano,60x40cm
150x150mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel marmor färg 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Material: Non-wovenMönster: MönstradFärg: BeigeKollektion: Home NWUtförande: EasyUpLängd (m): 11.2Bredd (cm): 53Mönsterpassning: FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Poster - Ananas Topical Sky 50x70cm
Fortsätt läsa
Kvinna 24 mm till 22 mm fxf metalladapter köksblandare
Flexi Flexibel slangrör kvinnlig 3/4 "x 3/4" 30cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Extraktorfläkt med timer och fuktighetsgivare 5 "125mm guld
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Autumn in the Catskills,Thomas Cole,47.8x64.5cm
Ecru kök badrum vägguttag 100mm awenta linea stil med dragkabel
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
150 st m5 hexagon full nut zinkpläterad
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Ljuslykta glas BOLL rund stor

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
venus at her Mirror,Diego Velazquez,60x40cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
The Defeat of the Cymbrians,Alexandre Gabriel Decamps,60x40cm
Poster - Marmor fjäril No.2 70x100cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Spegel i guld, yttermått 56x66 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Idre Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Förstoringsglasögon x20 med LED-belysning
Christ and the Woman Taken in Adultery,Nicolas Poussin,60x40cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Pierrot also Known as Gilles,Jean-Antoine Watteau,50x40cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Leo Örngott Hjärta
Justerbar vridbar armbågsavloppsinstallation 50mm rördiameter
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Stolsöverdrag piké stretch vinröd 6 st
Krok - 12 x 12 cm - 10 st

Danstävling i Älvsbyn lockade

Luftrenare Filter Vallox 75/95 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
EGLO Bordslampa kopparfärg Borgillio
Woman in Blå,Jean Baptiste Camille Corot,80x51cm
Grytunderlägg i trä Dalahäst
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Gör Ditt Eget Påskbrev
The Triumph of Truth,Peter Paul Rubens,80x40cm
At the Inn of Mother Anthony,Pierre Renoir,60x40cm
Poster - Orange drink 40x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Kärcher A 2054
Rouen Cathedral in Brights Sunlight,Claude Monet,60x40cm
Kromad mässingsblandare kran 20 cm c-typ sprutkran 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Säkerhets kamera system med 4 kameror 1080p 1