Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 7, S EN 388:2016 II DEFENDER 1935 1 st CAT FerdyF. thfvhi3248-Hushållsapparater

Le Dejeuner,Claude Monet,60x40cm 
1/2 "häftkula ventil spak typ handtag ersättning mässing kran
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Mon Grand Chariot Noir large

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Gummistövlar Lemon Jelly Blå, Blå
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Väggord - Badrum

SMHI Varning

Poster - Hours ocean No.2 40x50cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Peach Tree in Blossom,Vincent Van Gogh,80.5x59.5cm
Charles and Georges Durand-Ruel,Pierre Renoir,65x81cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - Butterfly tropical No.3 21x30cm
Customhouse,Varengeville,Claude Monet,60x81cm
Poster - Världskarta GOLD No.2 21x30cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Pale Blå Sky,Vincent Van Gogh, 50x40cm
View of Auvers with Church,Vincent Van Gogh,34x42cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Brüder Mannesmann Uppsättning filar 5 st 200 mm 61006 Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Rödkål Röd Acre ca 100 st frön (ekologisk)
Fortsätt läsa
Poster - Världskarta ROSA no.1 30x40m

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull bruna 80 x 80 cm
Vincent-s House in Arles,Vincent Van Gogh,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Antik mässing keramisk vinklad vattenventil 1/2 "x 1/2" bsp Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
antik mässing vägg keramik tandmask tandborste kopp grepp
Fortsätt läsa
Marguerite Gachet at the Piano,Vincent Van Gogh,80x40cm

Varför varna för kontroller

The Baby Marcelle Roulin,Vincent Van Gogh,60x40cm
Self-Portrait,Vincent Van Gogh,57x43.5cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Komplett allt-i-allo skydd och lämpad för hårt arbete som ändå kräver ett visst mått av fingertoppskänsla: träbyggen, montering, rivningsarbeten, mekanik och verktygshantering. En inbyggd kloroprengummi-handledsvadderingen skyddar mot slag och stötar.

OBS! Denna text är maskinöversatt.
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Cottage at Nightfall,Vincent Van Gogh,65.5x79cm
Fortsätt läsa
LED Utomhus Vägglampa 3 W 230 lm Mörkgrått
Grenuttag Alu-Office-Line 6-Way 3.00 m Aluminium/Svart - Jordad
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Termometer Route 66
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
The Entombment, Titian, 60x40 cm
DELTACO skärmat vägguttag, utanpåliggande FTP 2xRJ45, Cat6, vit
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Poster - Svarta stenar no.3 40x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
74cm Garden Hose Pipe Water Jet 2 Flow Control

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Vew from the Wheat Fields,Vincent Van Gogh,73x54cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Poster - Kanin svartvit 30x40cm
Superlim m kniv

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Salmiaksalt - NI - 500g
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Servis Constance 32-delar i fältspatporslin Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Glasfat för Ljus - Avlång Design - 27 x 13 cm - 12 st
Georgian Lever Latch Set 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Världskarta No.11 21x30cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
HYLLPRATARE 100X150mm
Jerome in the Desert, Lorenzo Lotto,60x50cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Dammsugarpåsar Miele S8 Serien
Dammsugarpåsar AEG K4200

Danstävling i Älvsbyn lockade

Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2575 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
vidaXL Skottkärrehjul med axel massiv PU 4.00-8 390 mm
Dammsugarpåsar Miele Festival
Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 181
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
100pcs Christmas Tree Baubles Glitter Xmas Decoration Balls
Dammsugarpåsar Hoover S 4236
Dammsugarpåsar Hoover Compact SC 112
Dammsugarpåsar OBH Nordica Sirius 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Rowenta Artec RO 300
Dammsugarpåsar Volta U 945
Dammsugarpåsar Philips DT197 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Beam 2067 1