W+G Tapet Idealdecor Murals Mountain Peak ovkpaq2495-Hem & Trädgård

Birchmeier Aquamix 1.25V Spridare för flytande gödning 
Hörselproppar 28 dB Återanvändbara 3M E-A-R Switch Protection 370-1047 1 st
Tesil tesilar 2 st svan svart

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): 9, L EN 374 , EN 455 Uvex -fit 6059609 100 st

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ehmann LUMEO MOBIL Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 500 W 1 stEhmann 2620x0709 Sladdimmer Passar: LED-lampa, Lågenergilampa, Halogenlampa, Glödlampa SvartEhmann 2620x0009 Dimmer-adapter Passar: Halogenlampa, Glödlampa Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

as - Schwabe 62454 Strömbrytare Utanpåliggande IP54
Gosedjur Kanin - Blå
RC Motorbåt Elektrisk Amewi Blå Barracuda 100% RtR

Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 9, L EN 388 CAT II FerdyF. Rope Rescue 1977 1 st

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dubbelsidig förvaring i silikon - diskho etcSändare med pistolgrep Carson Modellsport Reflex Wheel Pro III LCD Marine 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagare Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Multikopter-landningsställförlängning inklusive strålkastare PGYTECH P-HA-030 Passar till: DJI Mavic 2Bländskydd surfplatta DJI Part 57 Passar till: DJI Inspire 1, DJI Phantom 3, DJI Phantom 4 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Batteridriven LED Värmeljus-1st
Quadrocopter Hubsan H502C X4 Star RtF

Latex Arbetshandske Storlek (handskar): 8, M GARDENA 00213-20.000.00 1 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Pendelfjädring, bakre, i svart aluminium för differentialen 1:14 Thicon Models 50006 1 st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Växelmotor 12 V/DC MFA 919D8101 810:1Limpistol C.K. T6215A 11 mm 80 WCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 150 AYoropen Superior Penna vänsterhänta vit/blå9-kanals mottagare Spektrum AR9350 2,4 GHz

Läs mer...
Madrasskydd 80X200 Cm
Fälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbil Euro-optik Aluminium 2 st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Havsö Saga 2.1 DammsugareBelysningshölje, klart 1:14 Carson Modellsport 500907256 2 stReservdel Reely R0237
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCarson Modellsport 500907617 1 stVattentät trådlös övervakningskamera VStarcamDrömfångare - Häst, Apache,16 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor - Artsblomma Modell 13

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa vit ERGES
Vanadis Plafond 12L Krom/Brilliant Markslöjd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Taklampa grön LAMBRO

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSoya - Felicity 169, GrönPROOVE Grenuttag Popup 3x Eluttag 2x USB AluminiumVila - Vichau Shirt, Offvit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Soya - Peggy 4, Mörkblå
Månadsängel i glas - November
Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Svart
Tuff prydnadskudde Be Wild

Viktigt!

  Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet. Med höjden 254 cm och bredden 183 cm är den här tapeten ett prisvärt och modernt alternativ till andra väggdekorationer. När du kombinerar tapeten med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser.

  Tapeten kräver ingen överlappning av våderna. Tapeten kommer i 4 bitar som sätts upp kant-i-kant, vilket underlättar arbetet. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna lyckas med uppsättningen.

  Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

  Sammanfattning:
  • Fondtapet 254 x 183 cm, inklusive tapetklister
  • Högupplöst bild av mycket god kvalitet
  • Enkel montering kant-i-kant (överlappning krävs ej)
  • Extremt prisvärd
  • Innehåller inga farliga ämnen
  • 100% återvinningsbar
  • Tillverkad inom EU

 • Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 39 S3 Svart

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 42 S3 Svart

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Collage ram 8 st bilder Vit färg...

  Säkerhetslågskor Uvex 1 40 S1 Svart

Fixoni, kortärmad body, blommor
Trolls Pyjamas rosa
Lego Ninjago Kortärmad pyjamas blå

Kontakt

PJ Masks Kortärmad pyjamas grön

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Selected John skjorta, Mörkblå
Väggdekor väggord väggtext Amor vincit omnia

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Blend - Skjorta 20708473 Småmönstrad, Vit
Retro tavla i metall, 20x30 cm, "Beatles Abbey Road"

Stöd FARR!

Skins Dnamic Top Long Sleeve, Herr, Havana Blizzard

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Army