Icebreaker W's Winterzone Leggings Kingfisher/Arctic Teal/Prism 260 ovkpaq1929-Tjocka underställsbyxor i merino

Corvette Kylskåps Magnet 
Sugrör Barbie
Beyblade kortärmad T-shirt

Grön drinks 9781849756044

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Pop up-strandtält Angelika antracitMillfighter Kettlebell, 8 kg, OrangeDörrstopp och Fönsterstopp - Grön sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Röda sneaker med 7 cm höga sulor
Teddykompaniet Teddy Cream Kanin Stor Vit
Light4Pro Led-lampa E27, 500 lm, 8W, varmvit 3000K

Pixiadventskalender

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bakform i silikon rosorKids Concept, Gungvespa, Rosa/Vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Burgare : De bästa recepten 9788770777827Poster A3 30x42cm Malmö eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Adventskalender Brandmän
Ljusstake, Rosalinde, svart, H 16,5 cm

Mini HD USB DV Spion Kamera Penna Security Video 1280x960

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ljusstake Keramik Brons 20 cm 1st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Globen Lighting Pendel Mini Hole Klar/Borst.Mäss.LED-belysning infälld OSRAM Cabinet Corner 4058075126367 7.5 W Varmvit GråCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Trädgårdsspotlight Nordlux Taurus LED GU10 28 W 77029934 Rostfritt stålTin Maxi Sensor Dubbel - SvartUtomhusbelysning dekoration easymaxx LED LED fast installerad 05327 Rostfärgad

Läs mer...
Willson Förfilter 1002800 Filterklass/skyddsnivå: Förfilter P1 20 st
Långa Bits. 150mm. 9 delar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Säkerhetslågskor Uvex 1 44 S2 Svart, BlåESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST PINK WNS LOW ESD HRO SRC 38 S1P Grå, RosaHörselkåpor-headset 30 dB 3M Peltor WS ALERT XPI MRX21AWS6 1 st
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättABL Sursum 611776 Vägguttag för inbyggnad IP68 Blå2USB 2U-449290 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Cremevit, GlasBäddset - Påslakan Paris att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Champion Kaffekvarn 40g

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fartreglage för RC-fartyg borstlös Modelcraft Belastningskapacitet (max.): 50 A
Poster - COCO Guld svart A4 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

DroneArt Race Copter - flygreglage Passar till: RC Logger Xtreme V2

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPropellerskydd DJI Mavic ProElmotor för modellflygplan borstlös Speed 800 Graupner kV (U/min per Volt): 800Väggdekor - Fjärilsväxt STOR ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Multicopter-filterlinsset PGYTECH P-HAH-033 Passar till: DJI Mavic 2 Pro
HEDDA duk, Burgundyröd
ARIEL bordslampa - låg, Krom/petrolgrön
Retro tavla i metall, 20x30 cm, "BEST COFFEE IN TOWN"

Viktigt!

Taklampa koppar SEINE
Batteri Makita 12V Ni-MH 3000mAh 1926962 192696-2
Taklampa vit MAVONE

Kontakt

Kruka 49 x 49 x 53 cm beige DELOS

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

RUE de FEMME Doodle skjorta, Flerfärgad
PULZ PXGRAPPA l/s bluse, Flerfärgad

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vero Moda - Boca SS Top, Creme
Vila - Vinandi SS Top, Rosa

Stöd FARR!

Vero Moda - vmGina LS Top, Rosa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ELEGANT FOTORAM ROSOR 10x15 CM