Konstsmide Vägglykta 432 Fenix ovkpaq784-Hem & Trädgård

Haglöfs W's Bivy II Down Parka Deep Blå 
Klättermusen M's Eir Forest L/S Tee Spruce Grön
Oras Tvättställsblandare IL Bagno Alessi 8502

Patagonia M's A/C Short Sleeve Shirt Vit (725)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Icebreaker M's Tech Lite Sum of Parts SS Crewe Shirt Dark Night Heather (2019)Icebreaker W's 200 Oasis LS Crewe Shirt Gritstone Heather (2019)Salomon W's Lightning Half Zip Midlayer Deep Lagoon/Reflecting Pond sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Mora Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil Krom
Trio Perfekta Blandarfäste 150cc för dold rördragning med 12/15 Cu-rör
Craft W's Pin Halfzip Midlayer Tune/Fantasy

Damixa Huvud och Handtag till Arc Blandare Krom/Röd

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lundhags W's Authentic II Pants Short/Wide Granite/Charcoalsuper.natural M's Essential I.D. Tee Navy Blazer Melange/Print Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",FM Mattsson Duschblandare Garda 40 cc anslutning uppOras Tvättställsblandare Saga 3908F eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Patagonia M's A/C Shirt Adrift: True Teal
Fresh Badrumsfläkt Intellivent P Vit 1

Damixa Tvättställsblandare Jupiter Utan Bottenventil

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Unidrain Panel Highline Utan Ram Borstat Rostfritt Stål

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Honeywell HPA710E LuftrenareNexa Rörelsevakt Inomhus LMDT-609CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dörrhandtag Habo Las Vegas Kombi OrangeFiona Tapet Living NW 490825Lundhags M's Authentic II Pants Long Granite/Charcoal

Läs mer...
BoråsTapeter Tapet A Vintage Book French Roses 1652
BoråsTapeter Tapet Jubileum Retro 5473

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Paintpart Tapet Rullasta 8 5208-3Paintpart Tapet Rullasta 8 5210-1BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Classic Tweed 4002
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBoråsTapeter Tapet Falsterbo II Falsterbo Birds 4024Icebreaker M's Anatomica Briefs Midnight Navy/Granite BlåFiona Tapet Royal Classic 480002 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Head M's Tricomp Shell 3.2.2. Suit BK/RD

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Duro Tapet Ballad Glänta Blå
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Melodi 1756

EU-kandidaterna om Frontex' budget

W+G Tapet Idealdecor Murals Dino World

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFlygande Spiderman, ca 32 cm högR/C Bil Lamborghini Aventador RTR / Med belysning 1:14 VitVäggdekor väggord väggtext Gubbe gumma katt ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor väggord väggtext 60 / 40 grager
Sneakers med 5 cm sulor
Hasbro, Twister (SE, NO, FI, DK)
LED bords lampa till barn

Viktigt!

Flag Ljusstake Brun
Ljusstake i järn cirkel 19 cm - Mässing
LED-ljuslist bas-set DioDor DIO-TL100-SP-FN 16 W Varmvit Vit

Kontakt

Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor Brilliant Bole 60 W Rostfritt stål

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Blokhus vägglampa m. sensor - Rostfritt stål
Andningsskydd helmask ohne Filter 3M 7907S

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): XL EN 374 , EN 455 Kunzer TIGER GRIP XL 90 st
Säkerhetslågskor Uvex motorsport 44 S1 Svart, Röd

Stöd FARR!

Tesil tesilar 2 st svan svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Cinema Lightbox 30 x 22 cm - Wagon Trend