( Väggdekor ) Snygga ögon STOR! ovkpaq4599-Dekorer

Babblarna mjukisdjur - Diddi 
Melissa & Doug, Stort Mjukisdjur Pingvin
MLP TWILIGHT SPARKLE - My little pony

Happy Friend, Badbalja med tillbehör

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,ASi Leo Baby doll BlåSmartline Dimmer, portabel, LEDBarbie Endless Hair Kingdom Nikki sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Ever After High Way Too Wonderland Courtly Jester
Jomanda Baby Elephant
My Litte Pony Gosedjur Plush Sosaie Pie

Doc McStuffins On the Go Veterinärväska Hund

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Shimmer & Shine Sparkly Shine & NahalMy Little Pony Equestria Girls Twilight Sparkle Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bashful Panda CubFamosa doll HK, 17454 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Lundby, Småland, Vardagsrum, Rosa
TY Teeny Tys Darby Rosa drake

Pompom, Tweedie & Stitch

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Shopkins Shoppies Wild Style Pirouetta

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Marmor Fashion 30x40cmTwister - BrädspelCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Trivial Pursuit FamilyHanabi - BrädspelAlga, Cube Utan tvekan

Läs mer...
Batteridriven lampa LED spotlight pushlight
Indian Summer - Brädspel

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Modern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (1)Triominos Tribalance - BrädspelLegends of Andor: New Heroes (Exp)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättX-Wing: C-ROC Cruiser expansion - BrädspelPoster - Shine like a star no.2 A3 30x40cmTillbehörspaket till bakning att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Empires of the Void II - Brädspel

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sebra Filtad baby mobil moln varm grå
Britax, Car Seat Saver

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Barbie - Glam Convertible (DVX59)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotNaturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Blå, MEspandrillos leather shinyBLAC, SvartPoster - Feelings are much like waves No.5 30x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Afrika elefant karta 3 30x40cm
Broddkänga Alpi Svart, Svart
Gardenia Svart, Svart
Mr Tea – Tesil

Viktigt!

  Produktnummer: 1979496

  Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer.

  Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

  Storlek: ca 100x27cm

  Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

  Monteringsanvisning medföljer. Enkel att sätta upp!

 • Vargen Gosedjur

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • TY Beanie Boos Asia Vit tiger

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Gosedjur Orangutang...

  Teddy Dino Stor Röd Triceratops

Bröda platta Stretch 9.0 Vit
TRÅDLÖS DÖRR/FÖNSTERSENSOR FÖR SEC-ALARM200/210
Drinkspel Bowling, Shuffle & Curling

Kontakt

Deluxe tomteluva med fluff

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Hörselskydd Howard Leight Clarity C2
Lyktor Trollslända

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Väggdekor - Always and Forever
Mayfair Games, Settlers från Catan (ENG)

Stöd FARR!

Skinkfat Gris, Blankt, Julskinka

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Kids Concept, SUV Aiden, Bil