Blade 2-blad Multicopter-propeller-set BLH8608 Blade Chroma

Taklampa koppar GUAM

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Maten från min by : ayurveda för din hälsa 9789113075976

Molnformad LED-LampaTaklampa grå/koppar ALENTOHanddriven Fläkt För Varma Och Lata Semesterdagar Svalka GULTaklampa bärnstensfärgad MIRNA

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

RITZ Pendel KopparLYSA lykta, VitKruka 46 x 46 x 44 cm grafit ORICOSKids Concept, Pappbox Rund, Star, BlåKontorssax 115 mmJacqueline - jdySaga 3/4 Zip Top, SvartOdd Molly Unsilent Night blus, BlåJacqueline - jdyDeep 3/4 Top, Mörkblå

Tack ❤

Min tid är nu

Vero Moda - vmMille SL Resta Top, Gul
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Soya - Sue 16, GråTERMOMETERFABRIKEN Termometer Digital & HygrometerVero Moda - vmGyana Wrap Top, Orange

10 St Megaman Liliput plus Ingenium stavlampa, E27, 30W, 200ONLY Vic blus, Mönstrad

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vila - Vibekida Lace Top, Offvit

Graupner Alpha 110 - FPV Quadrocopter ARF

Efashion Happy - Tunika 70981, BeigeSecond Female Mardi skjorta, KrämfärgadPoster A4 21x30cm Quote

Svanefors Löpare 12x200 gul
1537437987500

Body Med Motiv 3 MånaderHot Wheels Kortärmad pyjamas rödFireman Sam Pyjamas blåDragons Kortärmad pyjamas vitMulti-function Digital LCD Hygrometer Thermometer 8015AKatt i presentpåseInsektsnät fönster 130x150 insektsskyddOscar of Sweden Blå- Och Beigerandig Skjorta

Oscar of Sweden Royalblå Mönstrad SkjortaPoster - Follow Your Heart 30x40cmPierre Robert, Pierre Robert Sport Wool Longs, Dam, NavyUnder Armour Favorite Leggings, Dam, Steel Light Heather/Vit/Tonal

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, NeonrosaVagabond Zoe sneakers, SvartAngulus Vinterstövlar, NavyHavaianas Kids Max Heroes Blå PatternReima Lite röd sneaker superlätt tvättbar i maskin , 24

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Fashion A4 21x30cmWinx Club Tynix Mini Magic Layla Doll with TransformationWish Me Interaktivt Gosedjur Grå/Vit Hundvalp med Rosa rosett

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Coral Chenille Fibersvamp Biltvätt Rengöring BLÅ 23x13x3cmEver After High Hat-Tastic - Madeline Hatter & Party Display

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ragtales Hunden OscarBabblarna Minisar Babba

Diinglisar Wild TigerVäggdekor/Väggord Förändra din tanke ochVinhållare i Kopparfinish

Hint (Svensk version) - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Cottex taklampa med tre kupor New haven nfcatt3101-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Pokemon Dragonite EX Box

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Jamie Oliver Tallrik Vågor Waves 21 cm VitMondo (2nd ed) - BrädspelAuZtralia Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Spel - Yo ho ho!Star Wars LCG - Galactic Ambition - Kortspel

Månadsängel i glas - AugustiAndean Abyss - BrädspelKids Concept Kyl / FrysBeyblade Poison Serpent + Launcher

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - But first coffee 40x50cmPoster - Afrika karta ram 21x30cmPoster - Gotland ram 30x40cmSandal Yokono rojo, Röd

Boken finns att köpa här.

Tårtspade - få den perfekta biten!

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

TORO WHITE, VitVardagsvego för alla! 9789176177938Ecco CS14 53866402001, Herr, Grå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Milk chocolate Round (ljusbrun)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Drinkspel FlipperspelAbilica FoamRoller, lilaAPPARATSLADD FL6U-21
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Rubens barn EcoBuds AspenKärnan, Bamse och häxans dotter, Guldjaktenspelet (SE)2 st Värmeljushållare, Änglar, EdenPoster A4 21x30cm Esox Lucius
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Träbokstäver LovePoster A3 30x42cm Pannkakor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Julgranskula Rosa Marianne
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Challenge Yourself VitJulgranskula Rosa Anita

Over and out.

Klara