Ljusstake 15 cm - Guld

Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 46 S3 Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Säkerhetslågskor Uvex 1 45 S1 Svart

Säkerhetsstövlar Albatros FUNCTION MID SRC 43 S3 SvartHörselproppar 36 dB Engångs EAR ES-01-001 250 parHörselkåpor 22 dB Dörr Foto PROTECT BASIC 31 204420 1 stHörselkåpor 31 dB 3M Peltor Bulls Eye II H520FGN 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Badlakan / Handduk Minions BelloGalant Tavelram A3 SvartKopp 109856007 1x Eluttag Utanpåliggande låsbar IP44 Grå, SvartFuss-Free Vegan 9780147530356RC Motorflygplan Flite Test Mighty Mini Cruiser 813 mm ByggsatsModellbygge flygsimulator Multiplex MULTIflight Plus Inkl. sändareDrfit-set för RC-bil borstlös 1:10 Carson Modellsport Dragster Sport Varv: 14Hitec Standard-Servo D980TW Digital-servo Transmissionsmaterial: Titanium

Tack ❤

Min tid är nu

Multicopter sändare DJI Part 46 Passar till: DJI Spark
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Fartreglage för RC-bil Absima ECU 1 2100001 106 A Motorlimit (varv): 15Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-Spec 36500 rpm Varv: 10Sunnylife Lins Filter CPL DJI Mavic 2 Pro / Zoom

Reservdel Reely 12035 Kardanaxlar och hjulaxlarAluminium-underkörningsskydd 1:14 Carson Modellsport 500907181 1 st

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 RC Motorbåt Elektrisk ProBoat 100% RtR

Ljusstake 4 Ljus Metall/Svart 8,5x18x18 cm

Reservdel Amewi 009-MA366 Universellt förbindningssetRC Motorbåt Elektrisk Amewi Alpha RtRElmotor för modellflygplan borstlös Speed 600 Graupner kV (U/min per Volt): 600

Poster - Blå undulat 21x30cm
1537437987500

Poster - LOVE Svart ram 21x30cmSkomakarelampa Herbert SvartReservdel Reely 539121C CVD drivaxlar framLinskydd DJI MAVIC 2 ZoomVattentät trådlös övervakningskamera VStarcamLampa Per Sv/MässingMygglampa KL-900Classic Bordslampa Mattgrön

Taklampa svart GUAMSTORM Pendel 12 Koppar2 st Värmeljushållare, Vita änglarTaklampa sandbeige FOG L

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Edith Blandare Hög KromONLY Carmakoma Daucus skjorta, svart m. vitChampion Kaffekvarn Rostfritt stål 80gVila - Vicoast Caftan, BlåJulgransfot plast grön

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Shot Glas Style Silikon isformSoya - Peggy 4, OrangeLjusstake Stjärna svart metall 10 ljus

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Map New YorkSvanefors Löpare 35x140 orange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Body, VitBarbie Pyjamas vit

Trolls Kortärmad pyjamas blåBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, HundOrrefors Hunting, Ihopvikbar Stekpanna

Superdry Skjorta, Bordeaux

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Boråstapeter Beige 7916 Pigment Tapet nfcatt2267-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: RandomRapport (cm): 0

Meningen med hela skiten…

Isformar - Pussmun

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tenson, Malin, Fleecekofta, Women, WinePierre Robert NB Sport-BH, Navy/BlåPowerCube Extended 3m, Röd

15324212664902228635381886865163.jpg

Angulus Vinterstövlar, NavyAngry Birds Kylskåps Magnet

ECCO First sneakers, GammelrosaPoster - Batman 40x50cmGuca doll ALBATeletubbies Mjukdjur Po Röd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

My Little Pony Friendship Is Magic DJ PonEver After High Birthday Ball C.A. CupidVit Häst Kuddfodral 40x40cmKatt Moon 'Les Petits Dodos'

Boken finns att köpa här.

Hjärtformad skylt för att hylla din mamma, Mamma Mormor tavla

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Roborally (2016 Version) - BrädspelPandemic Legacy Gul Season 2 - BrädspelCharterstone - Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Egmont Kärnan, Kärnan, Mitt första memo, djurbilder
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Heroes of Terrinoth BrädspelPorta Nigra - BrädspelÄGGSEPARERARE. SKILJ GULAN FRÅN VITAN ENKELT.
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Havsö Nikolina 2.0 Blender/MixerBeyblade Burst Wave 2 Fengriff F2Toarulle hållare jul tomte motivColeman Bering 6 familjetält. Stabilt, lättmonterat och väldesignat tält.
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Feelings are much like waves No.3 30x40cmPoster - Afrika giraff ram 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Afrika elefant karta 2 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • TandkrämsskruvMysig Nattlampa, LED - Paul the bear

Over and out.

Klara