Retro tavla i metall, 20x30 cm, "Harley-Davidson 750 Flathead"

Isla Ibiza Bonita Kofta - blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

IVY & OAK HIGH COLLAR - Festklänning - fire röd

IVY & OAK Maxiklänning - cognacIVY & OAK GRAPHIC - Blus - grönIVY & OAK BRIDAL VOLANT DRESS - Festklänning - snow vitJarlo JEMIMA - Festklänning - ivory

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

J.CREW TRIM TANK - Linne - navyJ.CREW Linne - ivoryJ.LINDEBERG T-shirt - bas - vitJ.LINDEBERG Långärmad tröja - vitJosephine & Co JEREMY BLOUSE - Skjorta - sky blåJunarose Tunika - lemon curryJust Cavalli DRESS - Fodralklänning - bright grönJDY JDYWINNER - Långärmad tröja - navy blazer

Tack ❤

Min tid är nu

JDY JDYHAZE - Blus - legion blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

JDY JDYKASH - Långärmad tröja - mottled dark gråKIOMI T-shirt med print - vit/light blåKIOMI Blus - röd

Kaffe LOTTA DRESS - Vardagsklänning - midnight marineKaffe AMBER BLOUSE - Blus - blå iolite

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kaffe LOVISA AMBER BLOUSE - Blus - folkstone grå

Cavallini Papers & Co. 2019 Vintage Travel Wall Calendar, Mul...

Kempa EBBE FLUT WOMEN - Träningsbyxor - dove blauKIOMI TALL T-shirt - bas - mottled dark gråKaren by Simonsen DIPLOMATIC TEE - Blus - harbor grå

Lauren Ralph Lauren Woman AVENIDA FLORAL ADARA - Fodralklänning - navy/purple
1537437987500

Lost Ink BELTED CARDIGAN - Kofta - off vitLauren Ralph Lauren Fodralklänning - signatr rödLauren Ralph Lauren KOKO - Vardagsklänning - lighthouse navyLouche CATHLEEN BLOOMING - Skjortklänning - rödLee SMILEY DRESS - Jeansklänning - stoneLevete Room EVELIN - Blus - pool blå combiLibertine-Libertine MOON - Blus - bright rödLÖFFLER BIKE STARLITE - Funktionströja - rosa

Luxuar Fashion Festklänning - jadegrünMissguided INSERT BODYSUIT - Linne - navyMoss Copenhagen DAWNEY - Blazer - sleetmint&berry Jerseyklänning - navy blazer

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

mint&berry Blus - windsor/wineMassimo Dutti Skjorta - goldMore & More Blus - warm mandarineMorgan Fodralklänning - noir/off vitMAMALICIOUS MLEMMA - T-shirt med print - blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Mango Vardagsklänning - bordeauxMango PHOEBES - Blus - rödMarc O'Polo RUGBY STYLE - Piké - combo

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Marc O'Polo LONG CARDIGAN RAGLAN OPEN FRONT - Kofta - misty morningmbyM MAYSON - Skjortklänning - gul

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Miss Selfridge STRIPE WRAP ASSYMM - Skjorta - multi-colourödModström KROWN - T-shirt - bas - vit

Monki URSULA - Långärmad tröja - blåMAX&Co. PARERE - Blazer - dark grönMos Mosh TAYLOR PIPA - Blus - sunburn

New Look Curves NEW YORK RINGER TEE - T-shirt med print - vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tapet & Kulör Varva Brun Duro Rand tzwell2396-Hem & Trädgård

Varva är en modern rand som tål att lekas med. Tapetsera den på snedden, längden eller varför inte i taket? Med dess jordnära färgställningar lugnar tapeten ned ditt hem.Tapeten är av högsta klassen av ljusäkthet. Det innebär att den behåller sin kulör under många år utan att blekna. Den tål också att tvättas med tvål och vatten.Rullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 0 cm Mönsterpassning: Ingen mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet

Meningen med hela skiten…

Napapijri AERONS - Väst - pop röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

New Look SERENA SNAKE MIDI SHIRT DRESS - Vardagsklänning - gråNew Look GO OMBRE SEQUIN CAMI - Linne - mid blåONLY Play ONPBOTANICA SEAMLESS - Tights - phantom/four leaf clover

15324212664902228635381886865163.jpg

Noisy May NMHELEN HEM - T-shirt - bas - sachet rosaNoa Noa BASIC - T-shirt - bas - reflecting pond

Nümph CYRILLA DRESS - Maxiklänning - hot coralOasis ANIMAL DRAPE FRONT - Blus - brunObject OBJNONSIA - Kofta - dark blåONLY Vardagsklänning - light grå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

ONLY T-shirt med print - vitONLY ONLSNAKE SINGLET - Linne - cloud dancerONLY ONLFLORENCE HOOD - Luvtröja - blushONLY Carmakoma CARALBA LOUISE - Långärmad tröja - port royale

Boken finns att köpa här.

Marc O'Polo DENIM LONG SLLEVE WIDE STRIPED - Långärmad tröja - blå/vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Part Two LYRA - Vardagsklänning - medium rosaOpus SASKIA LITTLE DOT - Långärmad tröja - simply blåPepe Jeans MILA - T-shirt med print - optic vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Peak Performance TEE - T-shirt med print - summer rosa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Polo Ralph Lauren Vardagsklänning - rödPolo Ralph Lauren SEASONAL - Huvtröja med dragkedja - royal navyPULL&BEAR MIT KNOTEN - Vardagsklänning - orange
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • PULL&BEAR MIT SCHRIFTZUG - Sweatshirt - gulQ/S designed by LANGARM - Blus - smoky blåSoft Rebels HEY BUTTON - Blus - gråReebok LUX BOLD 7/8 - Tights - blå slate
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • River Island Vardagsklänning - stoneRosemunde BABETTE - Långärmad tröja - light grå melange
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Saint Tropez FLOWER BLOUSE - Blus - sulphur
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Sand Copenhagen AMABELLE - Skjorta - schwarzSelected Femme SLFSELMA DRESS - Vardagsklänning - granada sky

Over and out.

Klara