Säl – Warmies Brun nrjuzf2598-Hem & Trädgård

Merten 297843 Ram Mässing 
Gosdjur Moln - Blå
Hundvalpar Kuddfodral 40x40cm Blåvit

Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor Kid KIDV 1 st

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Retro Julbonad Jul , PapperHanddukstång Med Dubbelhäftande TejpModellbygge flygsimulator Ikarus aeroflyRC7 Ultimate sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Reservdel HPI Racing H102272 Getriebebox/Bulkhead Set
RC Motorflygplan Amewi Air Trainer FL 1500 mm PNP
Hållare för surfplatta Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum

Utbytesskal 26 dB 3M Peltor SportTac 210100-478-SV 1 par

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Multicopter-lasthuv DJI Part 7 Passar till DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum 1 stPoster - Färgglada fåglar 30x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sändare med pistolgrep Carson Modellsport Reflex-Pro 3 Telemetry 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagareKanin/hare silikonform eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hörselkåpor impuls 32 dB 3M Peltor Alert M2RX72A2 1 st
Sändare med pistolgrep Reely GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare

Hörselkåpor-headset 32 dB 3M Peltor WorkTunes Pro HRXS220A 1 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Poster - Bokstaven E 40x50cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av RC Logger Race Copter boom Passar till: RC Logger RC Eye Navigator 250Reservdel Flygbatteri E-flite Passar till modell: 250 CFXCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332610 Passar till: Multiplex FunCub XLPoster - Shine bright like a diamond 21x30cmTuning Reely 302016C Ombyggnadsset för Pivot Ball-upphängning

Läs mer...
FPV-kamera Fat Shark 1225 900 TVL
Elmotor för RC-bil borstad Carson Modellsport Launcher 7.700 rpm Varv: 55

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ALEXIS ljusstake, LilaVäggdekor Roligt träd | 100x100cmAURORA bordslampa, Vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBordslampa svart MERAMECPorslinslampa AnanasNetwork att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sicily Pendel 3L Krom/Klar Markslöjd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa koppar TORRE
Kruka 3 st olika storlekar beige DION

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Kids Concept, Matta, NEO, svart/vit, 140x175

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOnly - onlMariana Myrina SL Top, RosaVäggdekor City of London | 95x60cmAiram Oiva LED-lampa, E14, 5,5W ger 40W, 470 lumen, 3000K va ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ABSOLUT4U Kjol
Julgranskula Grön William
Claire, lila långärmade bodys med krage 62 cl
LEGO Kortärmad pyjamas grå

Viktigt!

  Denna underbara säl har fluffig päls - vår älsklingssäl förtrollar alla!

  Sälen har otroliga ögon som gör att alla blir kära: vår Warmies®-tätning med mjuk päls är ca 31 cm lång och väger ca 730 g. Den kramar rakt in i hjärtat, sprider behaglig lavendel doft och ger värme, så att den är väldigt populär i alla åldrar.

  Med icke-flyttbar lavendel-hirs kornfyllning.
  Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel.
  Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader.
  Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar.

  Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90 sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.
 • 2USB 2U-449238 2x Eluttag Utanpåliggande USB-uttag IP20 Vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Ehmann 2110c0100 Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Cars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cm...

  ABL Sursum 197.7751 Eluttag Utanpåliggande IP68 Blå

Arts in stone - Till er båda
Magnetisk Mini Dart
Technaxx kamerapenna, 4GB, 640x480 pixlar/30 fps, USB 2.0, svart

Kontakt

Oscar of Sweden Mörkgrå Linneskjorta Skjorta

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Only & Sons - onsCuton Knitted Melange Shirt, Svart
Dekorativ livboj vit med blå ränder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Me Too, Sweatshirt, Grå
Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Mörkblå

Stöd FARR!

Vagabond Zoe sneakers, Vit

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Selected Royce skor, Mörkbrun