Houdini W's Tee Wolf Grå Desoli nrjuzf1795-Yogakläder

Vegan Italiano 9781557884947 
Gummibjörn Uppblåsbar Stol
Hoppkossa Bella Grå

Paintpart Tapet Ivana Helsinki Joshua Tree Vit Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Studsboll ÄggRagge RaggarbilLampa Pratbubbla med Budskap sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Alga Utan tvekan Qube
Betty Boop Magnet 6x8 cm
KLASSISK PROSECCO PONG SET

Poster - Alfabet svart/rosa 40x50cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Slinga med fjädrar och belysningPraktisk regnponcho, Vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Accés Teleskop Paraply NyhetstidningPop up-strandtält Angelika grå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Väggdekor väggord väggtext PS. I Love You
Sissel Balansdyna Balancefit 95x41x6 cm blå SIS-162.041

Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Blå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Orange sneaker med 7 cm höga sulor

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Aromalampa med hjärtaKJ Collection Ljusstake Porslin Svart 6 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ljusstake Vit 3,8 cm( Handduk ) 50x70cm LexusSagaform Winter ljuslykta vit 10 cm

Läs mer...
LED-ståbelysning Nordlux Klarinett 5 W Varmvit Vit
LED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht Calix Switch Tone 20100328 12 W Varmvit Vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Utomhusmarkbelysning Lågenergilampa, Glödlampa IVT BT3413S A H0.5 40 W Rostfritt stålLjusmanschett, elastisk med facetterad pärlorTidningsställ metall svart/natur
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSäkerhetslågskor Honeywell COMFORT 45 S3 SvartSäkerhetslågskor Albatros 64.108.0 44 S3 SvartESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 42 S3 Svart, Grå, Blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kuddfodral XOXO 45x45cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ehmann 2620x0009 Dimmer-adapter Passar: Halogenlampa, Glödlampa Svart
NORDIC HOME CULTURE Wake-up light

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Traxxas XO-1 Borstlös motor 1:7 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVäxelmotor Igarashi TYP 33G-50 12 VTändstiftsstartare-set 100 mm Modelcraft Sub-C Laddindikering, Inkl. laddareBorstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 70A Belastningskapacitet (max.): 80 A ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tuning Reely 539113C Länkarm i aluminium bakre/nedre
E-flite Race Copter flygbatteri Passar till: Blade Vortex 150, Immersion RC Vortex 180 Mini
Spinner Pichler C5907 Aluminium
RC Motorflygplan Amewi ST Beechcraft Bonanza A36 1280 mm PNP

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Tight och snygg t-shirt i 100% merinoull

  DeSoli-serien utgörs av Houdini's tunnare och tightare underställ som är perfekta för mycket och intensiv aktivitet. Merinoullen transporterar effektivt vidare fukt samtidigt som det värmer skönt på kalla dagar och svalkar ner och motverkar överhettning när pulsen stiger i backen eller spåret.

  Tröjans sömmar är placerade där de inte kan skava och materialet är genomgående skönt mot kroppen oavsett aktivitet. T-shirten är något längre baktill för extra skydd och är väldig bekväm att röra sig i, både när du tränar och tar det lugnt hemma eller på jobbet.

  Detaljer

  • Ultralätta och mjuka
  • Effektiv fukttransport och temperaturreglering
  • Naturligt odörhämmande och antibakteriellt material
  • Snabbtorkande
  • Bekväma sömmar som placerats för att inte skava
  • Längre baktill
  • Cirkulär produkt, organisk, förnyelsebar och biologiskt nedbrytbar
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Kortärmad
Användningsområde: Multisport
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 100% ull (merino)
Säsong
Året runt  
Material
Snabbtorkande: ja  
Egenskaper
Krage: Rundad halsringning
Stängning: Utan
Mått
Vikt: 110  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
827445
 • Mysiga tofflor Comfort Grå (Stl. 37-41) - Warmies

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Ty Beanie Boos Blitz - Blå Unicorn 15cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Väggdekor Två träd | 110x130cm...

  vidaXL Stående leksakspanda plysch svart och vit XXL

 • Olle Ljuslykta Set om 3 Zink Rost
  ENGLAND bordslampa, Guld
  Bordslampa trä GANDARA

  Kontakt

  Eminent

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Taklampa i Trä Havsö
  Taklampa koppar ASARO

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Kruka 46 x 46 x 44 cm vit ORICOS
  Blus Rit

  Stöd FARR!

  Vila - Vibista Denim Shirt, Mellanblå Clean

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Saint Tropez - Blus R1020, Rosa