Oras Duschblandare cc Vega 160 nrjuzf1383-Hem & Trädgård

Norrøna /29 Light Beanie Scarlet Ibis 
Maloja M's AdrianM. Multisport WB Vest charcoal
BoråsTapeter Falsterbo II Lilacs 4037

Duro Tapet Aveny Muralt Beige

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fiona Tapet Living NW 490723Sandiline Splash 2.0 3/4 PantHead W's Swimrun Aero Suit BK sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sandiline Splash 2.0 Short
Kokatat UL Bahia Tour Orange
Isbjörn Baby & Kids Sun Jumpsuit Lagune

Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5145-1

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Albaster 4685BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Dream 6318 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Duro Tapet Rand & Kulör Sten LjusbeigeDuro Tapet Ballad Bröd Rand Grön eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5146-1
Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Salongsrand 5357

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5183-1

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6707

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Duro Tapet Aveny Typer Beigekylskåpsmagnet KakaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.My Little Pony - Twilight Sparkle - Gosedjur 17 cmPlaygo Rutschkana med djungeltema 2810Kids Globe Traktorgarage 1:16 trä 610338

Läs mer...
Mumin Doktorlåda
Bröd-/Fruktkorg Brun 26 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. KLASSISK PROSECCO PONG SETAccés Teleskop Paraply MörkblåRomantisk keramisk Chokladfondue hjärta, Fonduesats för 4 person
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBadlakan / Handduk Minions BeachTyllset - 48 Spritstyllar inklusive 2 kopplingarA-safety, Hörselskydd för barn, Grön att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kids Concept, Barnkammarboken, Matta, Rosa

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Medical Medium Liver Rescue 9781401954406
Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Blad Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

LED-vitrinbelysning Barthelme 62513827 3 W Varmvit Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammskyddsmask utan ventil FFP3 3M Aura 9330+Gen3 20 stLatex Arbetshandske Storlek (handskar): 9, L GARDENA 00214-20.000.00 1 stSäkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 39 S1P Svart ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
interBär 8119-008.61 LED-sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 5 W Bryteffekt (max.) 100 W 1 st
Modellbygge flygsimulator Real Flight RF8 Horizon Hobby Edition Inkl. sändare
2-växlad manuell växellåda för lastbil 1:14 ScaleDrive 74000410 1 st
21 dagar till ett lättare och friskare liv 9789155261498

Viktigt!

Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum Combo
Flygplanspropeller E3 Pichler C9525
Handslägga 2,2 kg, Längd: 28cm. Greppvänligt handtag

Kontakt

Borstlös regulator för flygmodell ROXXY 318635 120 A

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Lås till förarhytt i svart aluminium 1:14 Thicon Models 50064 1 st
Immersion RC Race Timing System LapRF

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Axelledning (xL) 3.2 mmx190 mm M2 Graupner
Belysningshölje, klart 1:14 Carson Modellsport 500907256 2 st

Stöd FARR!

Sändare med pistolgrep SANWA MT-S 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

AMY dukmetervara, Blå