Paintpart & Modernt 4932-2 Lantligt Tapet tlxwbb2158-Hem & Trädgård

Grenuttag 4-Way 2 m Svart - 4 x Schuko 
Poster - Världskarta No.9 40x50cm
LED Nattlampa 0.8 W Day / Night

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Soya - Felicity AOP 214, Brun.

Default contact: [email protected] | Looking for a Jellycat, Cordy Roy Flamingo Medium 41 cm or pictures?

Poster - Lets get lost No.3 30x40cm


Joakim ”Jocke” JardenbergDammsugarpåsar Nilfisk CV 30

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treDammsugarpåsar AEG Exquisit 200Dammsugarpåsar AEG Exquisit 217Dammsugarpåsar Nilfisk Action A100 VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Högteknologisk juicepress från Royalty Line i rostfritt stål

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Dammsugarpåsar Electrolux UZ 934 TerrierDammsugarpåsar Miele S 500i-599i

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - HEELS WITH BOWS No.1 21x30cm.

Tavla View Skyline Sunset

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Fototapet i 3D - Solnedgång i IstanbulDammsugarpåsar Daewoo RC 105(D)Dammsugarpåsar Hoover S 650såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Dammsugarpåsar Voltage CJ106VMDammsugarpåsar Samsung VC 7200

Dessutom åker han jorden runt och håller Dammsugarpåsar Hoover Micro power SC 125Dammsugarpåsar OBH Nordica 7245keynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar Rowenta RS 005 till 099Dammsugarpåsar Rowenta BaloonDammsugarpåsar Panasonic MC - E 70-79Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer ZSPGREEN fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Consani - Classic interlude som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Tala Stans Nummer & Alphabet (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Brüder Mannesmann Verktygsset 24 delar 29024

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”EGLO Bordslampa CHESTER svart och koppar 49385

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDammsugarpåsar Tornado Calypso TO 6510-TO 653010 LED Vit Light bar Battery Light 320 degree rotationLow Energy Portable Light large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Nonwoven Fototapet Galaxy - en kvalitetstapet till marknads bästI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Dekorationshjärta Vitt 60x60 cm Hjärta Väggdekor

This site was given the Souvenir Kapsylöppnare Magnet Denmark Karta-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Värmeljushållare, dia. 5 cm, H: 3,2 cm, 48st. as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Paper Snowflakes Set of 3 Pastel Sosa Lavender Colours - Wedd... the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Poster - Grön plant No.5 21x30cmTvålpump Hexagon

    I den här kollektionen har vi hämtat inspiration från det lantliga och genuina folkhemmet. Vi har matchat vita inredningsdetaljer med moderna och stilrena tapeter. Dagens lantliga stil får oss att känna både trygghet och lyx. Vi finner den såväl på landet som i storstaden.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Lantligt & Modernt
  • I was appointed ”vidaXL Taklampa LED 6x2W Rund” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Women at a Window,Raimundo de Madrazo y Garreta,50x40cm.
  • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
  • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
  • Dammsugarpåsar AEG Vampyrino ColorDammsugarpåsar Electrolux Z 99
  • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
  • Potatispress / "Späzlepress" - OXO Good GripsDammsugarpåsar Siemens VS 5...Serien

Bildcred: Still Life with Sheep's Head,Francisco de Goya,45x62cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten