Dimmer Nova Infälld för Glödljus 30-300w Svart Malmbergs tlxwbb1991-Hem & Trädgård

Poster - Tre Stenar 40x50cm 
1 Litre Stainless Steel Sauce Pan
Pussel - Plywood - stl. 13-17,5 cm - 6 set

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Julgranskula Blå Elisabeth.

Default contact: [email protected] | Looking for a Poster - Flamingo Heart 30x40cm or pictures?

( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Memo - Kejsarträd - stl. 9,5x9,5x7 cm - 1 stFototapet 00432 Fire Steps- en ovanlig fototapet som ska göra skMelancholy or the Penitent Magdalen,Domenico Feti,60x40cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergThe Fall of Man, Peter Paul Rubens, 50x40 cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn trePoster - Undulater no.2 40x50cmFototapet / Foto Tapet New York Cabs Queue - väggdekor som gör sDorre Champagnekylare Rostfritt Stål Dia 35 cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Moscow 11X Variant: Vänster

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Dammsugarpåsar Nilfisk HDS 2000The Birth of the Virgin,Carlo Saraceni,80x40cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om 4Living Bomullsmatta Grå/Vit 60x90 cm.

Träklossar - 4 x 4 x 4 cm - Kejsarträd - 9 st

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Retro Edison LED lampa med blått ljusPoster - Världskarta No.2 30x40cmPoster - Grön plant No.13 21x30cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Gabrielle d'Estrees and One of Her Sisters, FontainebleauDammsugarpåsar Electrolux Z 965 Minimite

Dessutom åker han jorden runt och håller Dammsugarpåsar AEG GR 21Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme Completekeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar Miele S 6000-6999Dammsugarpåsar Miele Exclusive S371Fototapet Vit Horses- en nonwoven foto tapet till marknads bäsDammsugarpåsar AEG Vampyr 1100 fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Batteridrivet Ljus Metallykta 50cm rost med timer som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Tripp träljusstake 7 ljus röd (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Madison Prydnadskudde för utomhusbruk Panama 45x45 cm svart PIL1

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Poster Modell, 70x70 cm

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDammsugarpåsar Hoover Super Sprint SC 088Dammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 140Dammsugarpåsar Miele ACTIVE TEAM large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Ess Tennis Orginalillustration Gul BallI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Dammsugarpåsar Foma 315/02

This site was given the Dura Batteridriven ljusslinga 160 LED utomhus med timer-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. 8 inch Cash Box as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Kuddar 2 st bohemisk 40x60 cm flerfärgad the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Dammsugarpåsar Nilfisk GM 60Dammsugarpåsar Coline VC-4806

  Malmbergs Dimmer Nova Infälld för Glödljus 30-300w Svart för glödlampor och halogenlampor. Med vridströmställare. Avsäkrad med 2,5A/250V trög finsäkring av keramik

  Max. effekt 300W
  Min. effekt 30W
  Spänning 230V
  Utförande Infälld
 • I was appointed ”Gusta Matberödare svart och vit 01152570” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Tut 3/4 "bsp 300mm topputlopp c-typ.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Dammsugarpåsar Siemens VS 6000 till 6899Dammsugarpåsar Electrolux Ergoclassic ZP 4001
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Klädställning metall antik svartDammsugarpåsar Electrolux Z 8840

Bildcred: 2 matsalsstolar i konstläder brun Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten