Tvättställsblandare Jacob Jensen Phoenix 1 2001 Strand tlxwbb1508-Hem & Trädgård

Dammsugarpåsar Kärcher 3001 
Unknown work,Claude Monet,60x50cm
Ficus France - 170cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Fotoram bebis.

Default contact: [email protected] | Looking for a Paw Patrol, Pyjamas, Rosa or pictures?

Ljushållare - Min älskade son

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Albert Cahen d'Anvers,Pierre Renoir,79.8x63.7cmPoster - Målad isbjörn No.2 21x30cmBloaters on a Piece of Gul Paper,Vincent Van Gogh,33x41cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergJerusalem Artichoke Flowers,Claude Monet,60x40cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treOutwell Uppblåsbar kudde Conqueror 56x37x12 cm blå 230153Path in the Woods,Vincent Van Gogh,46x38.5cmPoster - Gröna blad med röda bär 40x50cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Naturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Grön, M

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Poster - Ekorre 40x50cmCliffs near Dieppe,Claude Monet,65x81cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Måla ditt ägg med Påskfärg, 5 olika färger.

Skrivbok Östhammar

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Still life wtih Mussels and Shrimps,Vincent Van Gogh,26.5x34.5cm144 stTOMTAR SOM LYSER. (24102)Sedimentfiltervattenfiltrering avlägsnar silt sand 50um meshsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.4 st mini fyrkantig luftventil dörrgaller intern brun färgVäggmonterad toalettpapperställ wc rullhållare hängare

Dessutom åker han jorden runt och håller Ytmonterad dubbel stor knapp inomhus ljusbrytare väggplatta brunThe Sower,Vincent Van Gogh,50x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Falling Leaves,Vincent Van Gogh,73.5x60.5cmGrå akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläkt460mm väggmonterad badhängare med handdukshängareCafe Tarrasse by night,Vincent Van Gogh,81x65cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Filippa Örngott Hjärta som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Alla hjärtans dag råtta (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”5 Delad Canvastavla Afrika 160*80 cm

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Einhell Multifunktionellt Tillbehörsset, 6 Delar

I write, lecture, speak, facilitate and moderatePoster - London Street with a röd bus 40x50cmFototapet Paris Aerial View- en perfekt foto tapet för moderna hBridge at Villeneuve-la-Garenne, Alfröd Sisley, 50x40 cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - Hours ocean No.1 30x40cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - New York Of Gold 21x30cm

This site was given the Sealskin Duschdraperi Provence 180 cm ecru 233321366-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Cupcakeset Ljusrosa Stjärna as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Ljuslykta hängande vit the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Nischshylla Joe 4 våningarMelancholy or the Penitent Magdalen,Domenico Feti,60x40cm

  Tvättställsblandare STRAND Phoenix 1 PH-2001 utan pop up-ventil. PH-2001 har tre ECO-funktioner där flöde och maxtemperatur kan begränsas.Varumärke:Strand Typ: Tvättställsblandare Färg: Rostfri Serie: Phoenix Höjd (mm): 190 Piputsprång (mm):130 Bottenventil: Nej Material: Äkta Rostfritt Stål 304Håltagning(mm): 35Insats(mm): Keramisk Triduon 35 ECO: 3 st ECO-funktioner
 • I was appointed ”Fala Tvättställsblandare Murcia Mässing 75765” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL Hjälpram lokaliseringstiftset 4 delar för VW Audi Stål.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Factories at Asnieres Seen from the Quai de Clichy,Vincent Van GWherever you go väggtext väggdekor dekal
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Ruccola Vild ca 3000 st frönLED Retro Glödlampa E27 Dimbar ST64 5.1 W 380 lm 2500 K

Bildcred: Noah Marin glasboll med ljusslinga 12cm blå Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten