Fiona Tapet Personal Stripes 371007 thfvhi2340-Hem & Trädgård

Poster - Krokoit 40x50cm 
The Coronation of the Virgin,Stefan Lochner,50.5x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Pyjamas, Grön

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Väggdekor väggtext väggord - Dont dream your life

SMHI Varning

Poster - Mineral kollage 40x50cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Assumption of the Virgin,Andrea del Sarto,60x40cm
Chancellor Seguier at the Entry of Louis,LE BRUN Charles,60x50cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Philip IV as a Hunter,Diego Velazquez,60x40cm
Pleading,Alma-Tadema Sir Lawrence,21.5x33.5cm
Reapers Resting in a Wheatfield,John Singer Sargent,50x40cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
The Sphinx,Gustave Moreau,31.5x17.7cm
Bacchante,Alma-Tadema Sir Lawrence,41.5x33.5cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Madonna of the Rose Bower,Martin Schongauer,50x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Absinthe,Edgar Degas,50x40cm
Fortsätt läsa
20st M8 hexagon full nut zinkpläterad

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Henry,Prince of Wales,Robert Peake the Elder,50x40cm
Peasant Family,Pavel Filonov,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Gravity slutarväggs ventilationskåpa extern vägggaller 190x190mm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
The Sosa Dress,Fröderic Bazille,27.5x36cm
Fortsätt läsa
Napoleon in his Study,Jacques-Louis David,60x40cm

Varför varna för kontroller

Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 140x210
Los Borrachos,Diego Velazquez,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Mönster: RandigFärg: Vit/guldKollektion: Nordic HomeUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Avenue at Middelharnis,Meindert Hobbema,50x40cm
Fortsätt läsa
Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 140x200
Stående antik messing badrums kran med gamla retro huvuden
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Vitt funktionellt badrumsstål radiatorvärmare 450x680mm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Abbey under Oak Trees,Caspar David Friedrich,60x40cm
Young Woman with a Water Jug wer,Johannes Vermeer,45.7x40.6cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Gummiblandning till sjöss
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Skrivbok Sevilla

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Kontorsstol Office Sportsits svart Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Skrivbok Murica
Sally Voltaires mat 9789174244717

En helg med liberalernas toppnamn i EU

The coronation of Napoleon and Josephine,Jacques-Louis David,60x
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 45deg Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Väderstation
Fototavla 13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Adoration of the Shepherds,Georges de La Tour,60x50cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Väggdekor snirkliga växt med blommor
3D platta med glas - Furu - stl. 15x15 cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Poster Steampunk Format, 70x100cm
When will you Marry,Paul Gauguin,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Dammsugarpåsar Siemens Dynapower VS 08G2010 EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
YATO 2-armad avdragare 8"
The Fortune Teller,Nicolas Regnier,60x50cm
Poster - Julklapp No.1 30x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Sandfri Strandmatta
Poster - Smurf No.2 30x40cm
Mixed Flowers in an Earthenware Pot,Pierre Renoir,64.9x54.2cm
The Petit Bras of the Seine at Argenteuil,Claude Monet,52.6x71.8 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Philips Yumbo Taklampa 60W 230V
Plain near Auvers,Vincent Van Gogh,50x40cm
Avfallsfälla 6/4 "x 40mm med flexibel del + diskmaskiningång 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
1/2 "bsp kvinnlig till npt manuell tråd adapter uk tråd till USA 1