Tapet Rand & Kulör Linne Beige Duro tlxwbb2433-Hem & Trädgård

Dammsugarpåsar Numatic HETTY HET 200-22 
Dammsugarpåsar Rowenta SC 020
Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z 723

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Menalux Dammsugarpåsar 1003.

Default contact: [email protected] | Looking for a Teddykompaniet, Stor Miffy Grå or pictures?

Espandrillos rosa, Rosa

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Dammsugarpåsar Rowenta Artec RO 310Dammsugarpåsar Foma 315/04CEFDammsugarpåsar Electrolux ZCV 750 Etage
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergDammsugarpåsar Panasonic MC - E 60-69

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treDammsugarpåsar Samsung VP-95BDammsugarpåsar Samsung VCC 6360Dammsugarpåsar Coline 34-4032 VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Poster A4 21x30cm Remember What You Promised Vit

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Dammsugarpåsar Siemens Big bag VS 01E 1000-2999Dammsugarpåsar Bosch Perfecta BBS 8000 till 8999

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Kakform svart, Vintage.

Dammsugarpåsar Beam 167

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Dammsugarpåsar Wilfa 1200EGabione Stenkorg 100 x 30 x 30 cmDammsugarpåsar Miele Senatorsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Dammsugarpåsar Philips New YorkPoster - Grön plant No.3 30x40cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Dammsugarpåsar Electrolux Z 1165Fototapet Woodland at Dawn - en kvalitetstapet till marknadens bkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugarpåsar Electrolux Z 185Dammsugarpåsar Fasett CL857J-180Good Morning Bäddset 5837-A BOHO 155x220 cm vitPoster stjärnhimmel över pyramider, 50x70 cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Småblommor insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. God Jul fönster/vägg dekor (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”HIP Bäddset 5363-H GUILLIA 155x220 cm flerfärgad

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Tristar Varmluftsugn OV-1437 800 W 19 L

I write, lecture, speak, facilitate and moderateDammsugarpåsar Siemens VS 07GP1266Dammsugarpåsar Rowenta ZR-765Poster - Fashion Body no.10 21x30cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Dammsugarpåsar Siemens VSZ 40000- VSZ 49990I’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and BULLERBYN Matstol Light Grå

This site was given the Gelatinform Dödskalle-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Home Sweet Home Sign Röd Wooden Ornament Decoration Sign as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Bäddset 4 delar 155x220/80x80 cm antracit the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Xavax Dammsugarpåse Ph014pcs Bath Set Leopard

  Linne är en ytmönstrad tapet med en genomgående linnestruktur. Linne passar i rummet där vi vill ha det relativt enfärgad, men tapeten tillför även rummet en mjukare och mer textil känsla. Linnes skandinaviska färgpalett ger hemmet en ombonad känsla.Tapeten är av högsta klassen av ljusäkthet. Det innebär att den behåller sin kulör under många år utan att blekna. Den tål också att tvättas med tvål och vatten.Rullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 0 cm Mönsterpassning: Ingen mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet
 • I was appointed ”vidaXL Rullgardin randig vit 80 x 150 cm transparent” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Landscape with a Goatherd,Claude Lorrain,52x41cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Poster - Do more of what makes you happy No.17 40x50cmPoster - Do more of what makes you happy No.7 40x50cm
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • DELTACO Vägguttag utanpåliggande UTP 1XRJ45, Cat6 (VR-33)Poster - I love you Rainbow No.1 30x40cm

Bildcred: Peasant Woman by the Fireplace,Vincent Van Gogh,40x29.5cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten