Fiona Tapet Royal Classic 488042 thfvhi2323-Hem & Trädgård

Seated Nude,Adolphe William Bouguereau,50x40cm 
Charles II Dancing at a Ball at,Hieronymus Janssens,60x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Fireman Sam Pyjamas röd

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Pobblewob Dino
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Vaude Sioux 1000 SYN -6

SMHI Varning

Dinner set Hortensia Sosa
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Coronation of the Virgin,Stefan Lochner,50.5x40cm
Poster - Mineral kollage 30x40cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Människor i natten - Oljemålning
Väggmonterad kåpa rörlig rörlighet lätt användbar
125 mm luft ejektor rostfritt stål 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
1 "rörklämmor för stålrör med hona 1/2" trådgänga
The Oyster Gatherers of Cancale,John Singer Sargent,60x40cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
The melodrama of such works,Alma-Tadema Sir Lawrence,50x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Väggdekor 6st Vita Snirkliga kvadrater
Fortsätt läsa
Kromfärgad flytande tvål dispenser 0,5l kapacitet

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
40st M8 hexagon full nut zinkpläterad
In the Open,Ramon Casas,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Peasant Family,Pavel Filonov,60x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Seated Demon,Mikhail Vrubel,80x40cm
Fortsätt läsa
Poster - Ananas Topical - Svart vit No.2 50x70cm

Varför varna för kontroller

The Flight to Egypt,ELSHEIMER Adam,48.5x36cm
Shortly after the Marriage,HOGARTH William,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Mönster: EnfärgadUngefärlig färg: BeigeKollektion: Royal ClassicUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
3st Fingerskydd / Skärskydd - Skydda dina fingrar
Fortsätt läsa
Officer with a Laughing Girl ar,Johannes Vermeer,50.5x46cm
Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 90x200
14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Stages of Life,Caspar David Friedrich,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 550x480mm
On Interior Drawstring Bag Jumpy 28x36 Grön
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
venus at her Mirror,Diego Velazquez,60x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Skrivbok Arlington

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Vägtistel Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
HIS LORDSHIP SIGN FOLDING OTTOMAN STORAGE BOX
Trådlös Key Finder, Anti lost 4 enheter

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Velda Dammstaty sköldpadda polyresin 851169
13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Embarkation for Cythera,Jean-Antoine Watteau,60x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Fototapet Non woven - Barn
Ramar - stl. 10x10+9x11 cm - Kejsarträd - 80 st 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Good Morning Bäddset 5354-P LOVE 140x200/220 cm rosa
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Tala Performance Pajform med lös botten 20 x 3.5 cm
Armbågs kopparanslutning lödhane x x 28 mm diameter
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Pallar 2 st stapelbara metall svart
On the Way to Market,constant troyon,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Kaikroddare,Anders Zorn,25x17cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
WOLF-Garten Gräsuppsamlare för handgräsklippare FS 350 3622065
Gurka Slanggurka Armenian Yard Long 10 st frön
Poster - Merry Christmas No.4 40x50cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Bordsduk Papper Ljusrosa
Fågelholkar mini - Poppel - H: 7 cm - 60 st
Gelly Roll Penna - Metallic Burgundy
The Pointe de la Heve at Low Tide,Claude Monet,60x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Låg energi tyst köksbastu extractorfläkt 100mm
Allibert Sidobord för trädgården Luzon Cappuccino 223933
Poster - Häst Love No.2 21x30cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Philips LED G4 20W (2W)12V Dimbar 4st (929001235358-4) 1