Paintpart Tapet Rullasta 8 5213-6 thfvhi2215-Hem & Trädgård

Poster - COCO Marmor No.4 30x40cm 
Poster - COCO Marmor No.3 30x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Y.A.S Bess kjol, Mönstrad

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Ragtales Musen Penny
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
100st snöflingor i akryl

SMHI Varning

Cariatide,Amedeo Modigliani,80x40cm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Fashion No.5 50x70cm
Poster - COCO Marmor No.2 21x30cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - But first dancing 70x100cm
Poster - Ciao Bella No.1 30x40cm
George III,Allan Ramsay,60x40cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Three miracles of St Zanobius,Sandro Botticelli,80x40cm
Mässing vattenrör manlig armbåge adapter kontakt 1 "
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Live, Love, Laugh, 45x50 cm, väggdekor Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Mikael Örngott Hjärta
Fortsätt läsa
Old man with gorget and,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
1 "kraftig 3-lags trädslang - pris per meter
Joseph's Bloody Coat Brought to Jacob,Diego Velazquez,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Les Femmes D'Artiste,James Tissot Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
The Young Generation,Jan Toorop,60x50cm
Fortsätt läsa
Ed Hardy Poster Born to raise hell

Varför varna för kontroller

Värmepanel infraröd 850W hybrid panel med termostat
Moscow Yard,Vasilii Dmitrievich Polenov,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Rullasta 8 är en samling Finska mönster i olika färger och nyanser:* Limma direkt på väggen* Man slipper skära till våder* Rulla ut rullen direkt på väggen* Behöver inte svälla* Mycket hög tvättbarhet* Ekonomisk rullängd 11,20 meterMaterial: NonwowenMönsterpassning: Förskjuten (53)Rullmått (m): 11,20m x 0,53
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Holiday at Mentone,Charles conder,50x40cm
Fortsätt läsa
Indian Sacrifice,Thomas Cole,60x40cm
24 ST HÖNOR FAMILJ I PLAST (70527)
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Morphy Richards Bakmaskin
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
kuddfodral Tiger
2st Fingerskydd / Skärskydd - Skydda dina fingrar
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
A Woman Asleep at Table wet,Johannes Vermeer,60x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
1 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig gjutjärnsmässing - 10 mm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 450x1380mm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
57pcs Drill Bit Set In Storage Carry Case Home Hand Tools
Poster - COCO Marmor Svart 21x30cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

2 st, Champagneglas IVV 18cl, Glass & Co
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Södermalm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Slipset, 19 delar
Skrivbok Röding 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Aluminium Flaggstång Österrike
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Palettblad Rainbow Mix 50 st frön
Sagaform Taste serveringsset
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Datum för Stearinljus - Röda siffror - 1 ark
Une matinee,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Avloppsinstallationsarmbågsanslutning 32 mm diameter 67deg EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Beta Tools Avbitartång 1082 160 mm
Gold Fish,Gustav Klimt,80x40cm
Poster - Tomten och renen No.4 30x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
SENSORWAKE Doftkapsel Peppermint
The Derby at Epsom in 1821,Theodore Gericault,50x40cm
At the Villa Farnese,Pierre de Valenciennes,26x39cm
Poster - Merry Christmas No.6 30x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dekorationsord - MDF - stl. 7x18 cm - 6 st
Behållare i Porslin Gastronom Rymlig 51,5x31x7cm
Nymph by a Stream,Pierre Renoir,80x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Boating Couple (Aline Charigot and Renoir),Pierre Renoir,45.1x59 1