Multiplex SMART SX M-LINK Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 5 inkl. mottagare

Esprit COLOUR TEE - T-shirt med print - vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Esprit BLOUSY - Långärmad tröja - bordeaux röd

Esprit HIGHLOW - T-shirt - bas - navyEsprit STRIPE - Blus - light blåEsprit CARDIGAN - Kofta - light gråEsprit Collection DRESS - Fodralklänning - navy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Esprit Collection NEW HAMMERE - Blus - navyEsprit Collection OPEN CARDIGAN - Kofta - camelEven&Odd Fodralklänning - mustardEven&Odd Linne - vit/rödEven&Odd T-shirt med print - goldEven&Odd Kofta - mottled light blåEven&Odd active Funktionströja - bright roseEven&Odd active Tights - neonrosa/light grå

Tack ❤

Min tid är nu

Evans GYPSY DRESS - Maxiklänning - navy
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Evans RUCHED FRONT - Långärmad tröja - navyExpresso Kofta - blå melangeFreequent SILJA - Vardagsklänning - tomato mix

Filippa K CREPE BLOUSE - Långärmad tröja - creamFashion Union MERCURY - Blus - ginger

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Frame Denim TRUE RAGLAN - Sweatshirt - faded shirting blå

Sosa timglas 3 minuters barntandborstningstimer

Fila Petite CLASSIC LOGO - T-shirt med print - bright vitFoxiedox RETRO FLOWERS ASYMMETRICAL DRESS - Vardagsklänning - multicolorFree People RUN AWAY PANT - Träningsbyxor - grå

GANT CONTRAST COLLAR - Piké - california rosa
1537437987500

Gestuz MININA LONG DRESS - Maxiklänning - deep wellGina Tricot TEKLA DRESS - Vardagsklänning - bold blåGina Tricot IVY - Sweatshirt - grå melangeGlamorous Curve Blus - emerald grönGAP TEE - T-shirt med print - vitGAP Blus - indigo ombreGAP Huvtröja med dragkedja - beach plumGuess ORIGINAL TANK - Linne - cold poster rosa

Hope BEX DRESS - Skjortklänning - gulHope & Ivy Maternity TIE SLEEVE WRAP DRESS WITH TRIM - Maxiklänning - khakiHUGO KINOSI - Fodralklänning - open blåHUGO SANCTA - Kofta - open blå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

InWear BLAKE - Blus - blossomIVY & OAK Maxiklänning - orangeIvyrevel AMANDA DRESS - Fodralklänning - purpleJ.CREW SUPERSOFT SUPIMA® - T-shirt - bas - vitJ.LINDEBERG HEIDI - Blus - blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Junarose JRHADIA ABOVE KNEE DRESS - Vardagsklänning - snow vitJust Cavalli T-shirt med print - blåJDY MIT LANGEN ÄRMELN - Blus - röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

KIOMI Maxiklänning - petrolKARL LAGERFELD KAIA X KARL IKONK - Sweatshirt - grå melange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Kaffe ANNET AMBER - Tunika - midnight marineKempa CORE 2.0 SHORTS WOMEN - Teamwear - dark grå melange

Karen Millen LEOPARD PRINT ZIPPY DRESS - Vardagsklänning - röd/multiLauren Ralph Lauren Woman JUDY - T-shirt - bas - tropical grönLiu Jo Jeans MODA - T-shirt med print - bianco ottico

Lauren Ralph Lauren T-shirt - bas - navy

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

FM Tvågrepp Väggmonterad 160cc Spolblandare Mattsson tzwell1387-Hem & Trädgård

Med typgodkända backventiler i inloppenPiputsprång från vägg: 165 mmVarumärke: FM MattssonFärg: KromTyp: Spolblandare

Meningen med hela skiten…

Lace & Beads Curvy EXCLUSIVE MARIO DRESS - Festklänning - brodaux

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Lez a Lez Vardagsklänning - unicornLost Ink Plus Maxiklänning - gråLuxuar Fashion Poncho - schwarz

15324212664902228635381886865163.jpg

Missguided Petite DRESS SNAKE - Skjortklänning - brunmint&berry Vardagsklänning - desert sun

mint&berry Skjorta - vitMadewell KENT CARDIGAN - Kofta - heather scarlettMorgan Maxiklänning - marineMAMALICIOUS MLNEVIA JUNE - Blus - snow vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Mango LAUREN - Maxiklänning - blankMarc O'Polo WIDE SLEEVE RUFFLES - Långärmad tröja - off-vitMarc O'Polo Poncho - sweetcornMiss Selfridge FLORAL WRAP MIDI DRESS - Maxiklänning - multi-colouröd

Boken finns att köpa här.

Missguided Tall TALLACID WASH - T-shirt med print - teal

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Monki TOVE - Långärmad tröja - röd/vitWEEKEND MaxMara ARPA - Vardagsklänning - schwarzNoppies NURS MOON - Långärmad tröja - blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • NAF NAF OFUNKY - Sweatshirt - bleu marine
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • New Look PRINT WRAP MIDI - Vardagsklänning - gråNew Look BOYFRIEND CARDI - Kofta - light gråONLY Play ONPKAORI SEAMLESS BRA - Sport-bh - dark grå melange
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Noa Noa Vardagsklänning - print blåNümph CEARA DRESS - Vardagsklänning - pristineObject OBJMAXWELL DRESS - Jerseyklänning - beetleOnzie HIGH RISE - Tights - blossom
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • ONLY ONLOLIVIA JESS 3/4 - Långärmad tröja - night sky/daisy aopONLY ONLNEW CAT - Blus - port royale
 • Vad är ditt drömjobb?
 • ONLY Sweatshirt - light grå melange
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • ONLY Carmakoma CARCARMA - T-shirt - bas - grön gablesOYSHO OYSHO - Parkas - rose

Over and out.

Klara