Torvkrukor 10x10x18 5 st 6020138 Nature cm thfvhi1223-Hem & Trädgård

vidaXL Bordsöverdrag stretch 2 st svart 183x76x74 cm 
Traditionell kulhammare / hammare 1,5p ~700gram
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Reservdel Reely MV134 Axeltapp av aluminium fram

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Fotoram Acryl 5x5 cm

SMHI Varning

vidaXL Nätstängsel 1x25 m grön
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Tavla Pattern Floral Sosa
Flexibel gräsmatta trädgård gräs kant 9m x 100mm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Brüder Mannesmann Skruvmejseluppsättning i 6 delar 11113/6
Räv, väggdekor, väggord
vidaXL 3 Möbelöverdrag för ölbord och bänkar stretch Vit 220 x 5 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Kökspetsutbytare 1/2 "bsp 160mm typ s
vidaXL Blått ersättningstak för paviljong
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Kristina Örngott Hjärta Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 110x30 cm
Fortsätt läsa
Champion Fritös 1,75 liter

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
vidaXL Hönsnät 25 meter
vidaXL Soffilt och kuddöverdrag i 3 delar konstpäls gräddfärgat 14 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Sol Vägglampa med Rörelsedetektor 2 st Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
vidaXL Nattduksbord trä svart
Fortsätt läsa
3/4 "hus vattenrenare filter kit med sediment filter ingår

Varför varna för kontroller

vidaXL 50 st vinröda stolsöverdrag
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm orangerutigt 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: London Big Ben 100 x 50 c
Fortsätt läsa
vidaXL Skärmvals röd
Ubbink Dammduk PVC 6x5 meter Svart
14 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Elastiskt bordsöverdrag 2 st 80 cm grön
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
vidaXL Hallbänk med skohylla och förvaringskorg i trä
vidaXL Förvaringsskåp med 14 utrymmen vit 37x146x180,5 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
vidaXL Rensmaskin 250 W 12,5 m x 16 mm 4,5 m x 9,5 mm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
vidaXL Sortimentskåp med 41 lådor

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Konstväxt Dracena med kruka 90 cm grön Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
vidaXL 30 m Varningskedja i plast gul och svart
WS LiteCom Headset PMR 446 - hjälmfäste

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Poster - Pride heart 40x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - This kitchen is for dancing No.5 30x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Julgranskula Röd Leo
vidaXL Tändinställning verktyg Opel, Saab 13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Balkongplattor i akaciaträ 30 x 30, 20 st
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Tratt i Silikon - Hopfällbar
Poster - Butterfly tropical No.3 30x40cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
100 prislappar till loppis 23 mm marknad
vidaXL Stängsel 10x0,8 m, 10x10cm maska

Danstävling i Älvsbyn lockade

2 "bsp kvinnlig mässing, ej returventil för pump EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
vidaXL Taklampa med trådskärm för 5 G9-glödlampor
vidaXL Odlingslåda 38x36x60 cm trä
Sats med termostatventiler ELEGANT vinkel + koppar
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Verktygsvagn med 7 lådor svart
Japanska lådan i ek, 喜起 31x15x12 cm
Poster - Your mind is powerful No.4 70x100cm
A Man in oriental costume,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Sats med termostatventiler ELEGANT simple + PEX
Poster - Jag älskar dig med hjärta No.19 50x70cm
Skrivbok Öregrund 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Poster - COCO Marmor No.4 70x100cm 1